Persbericht: Janssen & Janssen opent nieuwe vestiging in Amersfoort

Janssen & Janssen Incasso- en Gerechtsdeurwaarders opent op 1 april 2014 de deuren van een nieuwe vestiging in Amersfoort om de klanten in Midden Nederland beter te kunnen bedienen.

 

De wens om een vestiging te openen in Midden Nederland komt voornamelijk voort uit het oogpunt van klantgerichtheid naar de bestaande klanten. Janssen & Janssen mag inmiddels een behoorlijk aantal bedrijven in deze regio tot haar klantengroep rekenen. Daarnaast is er een constant streven naar een betere spreiding van vestigingen over het land. Door dichter bij de relaties te opereren is het mogelijk de dienstverlening nog persoonlijker en beter op maat te kunnen invullen. De minister heeft op dit voornemen groen licht gegeven zodat de vestiging Amersfoort nu een feit is.

 

Het openen van de nieuwe vestiging is uiteraard ook een strategische keuze. ‘Dit is een belangrijke stap om onze droom te verwezenlijken: een landelijke speler worden in ons vakgebied. Wij zijn er heel trots op‘ aldus Antoon Donkers, Algemeen Directeur.

 

Met het openen van deze nieuwe locatie opereert Janssen & Janssen vanuit 7 vestigingen, verspreid over Nederland, waar in totaal 180 professionals werkzaam zijn in creditmanagement in de breedste zin van het woord.

 

Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders is een fullservice creditmanagement organisatie; onderscheidend in persoonlijke benadering, vernieuwende aanpak en maatwerk. De vestigingen bevinden zich in Maastricht, Eindhoven, Roosendaal, Goes, Nijmegen, Emmen en nu ook in Amersfoort. Meer info: www.janssen-janssen.nl

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ralf Waumans:

Email: ...

Telefoon: 088 - 730 34 16

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?