Werken bij

081 Enrique Meesters JJ HR 20221011

Janssen & Janssen als werkgever

In Nederland heeft een groot aantal huishoudens en bedrijven betalingsproblemen. Bij Janssen & Janssen houden we ons dagelijks bezig met het oplossen van deze problematiek. Samen met meer dan 100 collega’s door heel Nederland gaan we met onze opdrachtgevers en klant-debiteuren in gesprek en zijn we continu in beweging om schulden op te lossen. Kom jij ons helpen groeien?

Wil jij werken bij:

  • een maatschappelijk betrokken incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor dat het verschil wil maken;
  • een organisatie die aandacht heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei;
  • één die zich onderscheidt van andere organisaties in de branche door out of the box te denken;
  • en onderdeel worden van een mooie familie met aandacht voor elkaar
  • waarbij een proactieve houding, collegialiteit en samenwerking ons heeft gemaakt tot wat we nu zijn: een organisatie waar we trots op zijn!

We maken graag kennis met jou. Jij ook met ons? Reageer op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Voordelen van werken bij Janssen & Janssen

Bij ons staan de deuren altijd open. Van oorsprong zijn we een familiebedrijf, zo zien we elkaar ook nog steeds bij Janssen & Janssen. Elkaar helpen en uitdagen om te verbeteren.

Geen ‘u’, maar ‘jij’. Informeel met elkaar in overleg over hoe goed nóg beter kan tijdens een spelletje tafelvoetbal met je leidinggevende.

Samen blijven we periodiek met elkaar in gesprek over jouw ontwikkeling en kijken hierbij vooruit. Wat wil je ontwikkelen en waar wil je beter in worden?

We helpen je niet alleen te ontwikkelen binnen je functie, maar kijken met je mee naar doorgroeimogelijkheden binnen Janssen & Janssen: zo blijf je continu in beweging.

Jij bent de sterspeler in jouw functie. Je weet wat je moet doen en krijgt zelf de mogelijkheid om te kiezen hoe je dat het beste doet.

Wat je doet, doe je goed. Wanneer je dat doet? Je krijgt de vrijheid om in overleg met je directe collega’s je uren af te stemmen.

Onze kernwaarden

Datgene waaraan je ons herkent en wat ons typisch Janssen & Janssen maakt.

Verantwoordelijk

We zijn resultaatgericht en streven naar een continue optimalisatie van onze werkprocessen. Hierdoor blijven we groeien. Onze collega’s stellen zich verantwoordelijk op en iedereen is op zijn eigen manier van toegevoegde waarde voor onze organisatie. We houden ons aan de gemaakte afspraken en streven doelen bewust na. Samen met al onze collega’s bouwen we aan duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Verantwoordelijk, dat is Janssen & Janssen.

In beweging

De wereld verandert en wij veranderen mee. We zijn dol op uitdagingen. Nieuwe trends, innovaties? We zoeken ze op en omarmen ze. Zo komen we tot nieuwe inzichten en betere resultaten waarmee we onze opdrachtgevers en debiteuren optimaal kunnen helpen. Dit doen we door goed te luisteren en net dat stapje extra te zetten. In beweging betekent ook bereid zijn om te ontwikkelen. We denken in mogelijkheden. Soms leidt dit tot nieuwe routes en vraagt dit om het verleggen van grenzen. Niets is leuker dan dat, toch?

Samen

Dat we ooit een familiebedrijf waren, zie je vandaag de dag nog steeds terug. Informeel, betrokken, eerlijk en open. Dat zijn wij. We helpen elkaar om te groeien. Dat doen we op een persoonlijke en betrokken manier. Zoals we met elkaar omgaan, zo gaan we ook met onze opdrachtgevers om. En debiteuren? Ook voor hen zijn we er. En als er betaald moet worden? Dan doen we dat liever motiverend dan dwingend.

Tiara

Tiara, Teamleider Groot Zakelijk

'Samenwerken. Het zit in ons DNA en is niet voor niets één van onze kernwaarden. Een platte organisatie waar alle deuren openstaan, ook die van ons management. Geen hokjescultuur, geen barrières, samen lekker snel doorpakken. En geen ‘u’ maar ‘jij’. Dát is typerend voor Janssen & Janssen. Zo werken we natuurlijk ook met onze opdrachtgevers. We kijken samen hoe we een proces inrichten dat daadwerkelijk tot verbeteringen leidt. Samen slimmer werken om zo tot meetbare verbeteringen te komen. Voortdurend kijken we of we nog op het goede spoor zitten. We zitten niet stil, maar blijven in beweging. Wat mij blij maakt? Als ik mijn collega’s kan vertellen dat we bij onze opdrachtgevers mooie KPI’s kunnen rapporteren dankzij onze samenwerking.'

Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat