Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat

Werken bij

Janssen & Janssen als werkgever

Net als in 2015 heeft nog steeds één op de vijf huishoudens betalingsproblemen. Omgerekend zijn dit 1,35 miljoen (!) huishoudens (Bron: Nibud, 2019). Bij Janssen & Janssen houden we ons dagelijks bezig met het oplossen van deze betalingsproblematiek. Samen met 130 collega’s over verschillende vestigingen in Nederland gaan we met opdrachtgevers en klant-debiteuren in gesprek en zijn we continu in beweging om schulden op te lossen.

  • Wil jij werken bij een organisatie die aandacht heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei?
  • Eén die zich onderscheidt van andere organisaties in de branche door out of the box te denken.
  • En waarbij een proactieve houding, collegialiteit en samenwerking ons heeft gebracht tot wat we nu zijn.

Een maatschappelijk betrokken incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor en daar zijn we trots op.

Kom jij ons helpen groeien? We maken graag kennis met jou. Jij ook met ons? Reageer op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Korte lijntjes/laagdrempelig

Bij ons staan de deuren altijd open. Van oorsprong zijn we een familiebedrijf, zo zien we elkaar ook nog steeds bij Janssen & Janssen. Elkaar helpen en uitdagen om te verbeteren.

Informele werksfeer

Geen ‘u’, maar ‘jij’. Informeel met elkaar in overleg over hoe goed nóg beter kan tijdens een spelletje tafelvoetbal met je leidinggevende.

Aandacht voor jouw ontwikkeling

Samen blijven we minimaal op kwartaalbasis of vaker met elkaar in gesprek over jouw ontwikkeling en kijken hierbij vooruit. Wat wil je ontwikkelen en waar wil je beter in worden? De mogelijkheid tot cursussen van GoodHabitz kunnen jou wellicht hierbij helpen.

Groeimogelijkheden binnen de organisatie

We helpen je niet alleen te ontwikkelen binnen je functie, maar kijken met je mee naar doorgroeimogelijkheden binnen Janssen & Janssen: zo blijf je continu in beweging.

Veel mogelijkheden tot zelfsturing

Jij bent de sterspeler in jouw functie. Je weet wat je moet doen en krijgt zelf de mogelijkheid om te kiezen hoe je dat het beste doet.

Flexibele werktijden

Wat je doet, doe je goed. Wanneer je dat doet? Je krijgt de vrijheid om in overleg met je directe collega’s je uren af te stemmen.

Onze kernwaarden

Datgene waaraan je ons herkent en wat ons typisch Janssen & Janssen maakt.

Tiara, Teamleider Groot Zakelijk

'Samenwerken. Het zit in ons DNA en is niet voor niets één van onze kernwaarden. Een platte organisatie waar alle deuren openstaan, ook die van ons management. Geen hokjescultuur, geen barrières, samen lekker snel doorpakken. En geen ‘u’ maar ‘jij’. Dát is typerend voor Janssen & Janssen. Zo werken we natuurlijk ook met onze opdrachtgevers. We kijken samen hoe we een proces inrichten dat daadwerkelijk tot verbeteringen leidt. Samen slimmer werken om zo tot meetbare verbeteringen tekomen. Voortdurend kijken we of we nog op het goede spoor zitten. We zitten niet stil, maar blijven in beweging. Wat mij blij maakt? Als ik mijn collega’s kan vertellen dat we bij onze opdrachtgevers mooie KPI’s kunnen rapporteren dankzij onze samenwerking.'