Debiteurenbeheer

055 Enrique Meesters JJ WEB 20221011

Voorkom hoge incassokosten door goed debiteurenbeheer

Wie het eigen debiteurenproces slim en duurzaam inricht, plukt daar ook de vruchten van. Duurzaam debiteurenbeheer leidt tot minder en vaak makkelijkere incassotrajecten en dus tot minder kosten.

Voor duurzaam debiteurenbeheer werken we samen met een specialist: Payt. Speciaal voor woningcorporaties hebben we Corp Support.

Payt heeft slimme cloudsoftware, waarmee je het traject van facturen uitsturen tot betaling nauwkeurig kunt beheren en verbeteren. Mocht er dan tóch een debiteur zijn die niet betaalt, dan komt dat dossier automatisch bij Janssen & Janssen terecht als je dat wilt. Wij zorgen dat de debiteur alsnog over de brug komt.

Logo Payt website rood

Payt, partner van Janssen & Janssen voor debiteurenbeheer

Payt automatiseert je debiteurenbeheer met slimme cloudsoftware. De voordelen: snellere betalingen, minder werk, meer overzicht en meer ruimte voor persoonlijk contact.

Meer over Payt

Corp Support: Speciaal voor woningcorporaties

Zeker bij sociale huur is het belangrijk de incasso van huur goed in te richten, zodat je niet tot ontruiming hoeft over te gaan. Daarom bieden we maatwerk voor woningcorporaties met Corp Support. Corp Support doet debiteurenbeheer en levert preventieve incassodiensten die erop gericht zijn om de hoogte van betalingsachterstanden en het aantal ontruimingen te verlagen. Ook nemen we sociaal-juridische hoofdpijndossiers in zijn geheel over. Dit doen we op een sociaal verantwoorde manier met oog voor verhuurder en huurder.

Corp Support logo Social share

Corp Support

Corp Support combineert expertise uit de corporatiewereld met de jarenlange ervaring van Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders.

Website Corp Support