Gerechtelijke incasso

049 Enrique Meesters JJ WEB 20221011

Als een minnelijke aanpak niet werkt

Betaalt je klant-debiteur de factuur niet en had het minnelijke incassotraject geen effect? Of wil je direct de stap naar de rechter maken omdat de klant-debiteur het te bont maakt? Wij helpen je graag.

Als gerechtsdeurwaarders kunnen we het hele traject voor je verzorgen. We stellen de dagvaarding op en leveren deze oproep om voor de rechtbank te verschijnen persoonlijk af bij de klant-debiteur. Tijdens de zitting behartigen onze juristen jouw belangen. Als de rechter beslist dat de klant-debiteur de betalingsachterstanden plus rente en kosten moet betalen, voeren wij dit vonnis uit. Dat kan onder meer door beslaglegging op het inkomen of goederen.

Menselijke maat
Zeker in deze tijd blijven we de mens achter de vordering zien. Dus zelfs na een gerechtelijk vonnis proberen we ontruiming of afsluiting van energie en water te voorkomen. Afhankelijk van de ruimte die onze opdrachtgevers ons bieden, gaan we coulant met de klant-debiteur om. We zijn altijd bereid om samen een oplossing te zoeken. Tenzij er sprake is van overlast, criminele activiteiten of als iemand vertrokken is. Dan pakken we wel door en doen we wat nodig is.

Wil je de stap naar de rechter maken? Bel ons op werkdagen op 088 730 34 37 of mail naar info@janssen-janssen.nl. We helpen je graag.

Direct aan de slag

Wil je nu meteen aan de slag? Dat doe je heel eenvoudig online. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Start hier je incassotraject
065 Enrique Meesters JJ WEB 20221011

Altijd op de hoogte met Dossier-Online

De voortgang van elk incassotraject volg je met Dossier-Online. Hiermee kun je 24/7 de actuele status van jouw dossiers inzien.

Naar Dossier-Online

Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat