Incasso voor commercieel vastgoed

093 Enrique Meesters JJ WEB 20221011

Omdat je wil doorpakken bij huurachterstanden

De huren in de commerciële sector liggen hoog. Een huurachterstand loopt dan al snel op. Eén telefoontje naar Janssen & Janssen is in zo’n geval genoeg. Wij incasseren uw vordering op een daadkrachtige en efficiënte manier zonder dat u daar omkijken naar hebt.

Ons zeer ervaren commerciële team is incassopartner voor beheerders, vastgoedeigenaren en makelaars door heel Nederland. Het team kent het klappen van de zweep en fungeert als verlengstuk van uw organisatie. We kunnen het hele incassotraject voor u oppakken, waarbij we uw huurder-debiteur tactisch en motiverend benaderen. Een oplossing die voor u en uw huurder-debiteur goed voelt, heeft immers de voorkeur.

Gerechtelijke procedure en executie

Als een minnelijke aanpak niet het gewenste resultaat oplevert kunnen we in overleg een gerechtelijke procedure starten. U kunt ons ook alleen voor de executie inschakelen als u al in het bezit bent van een executoriale titel. Ook starten we uitzettingsprocedures voor huurders die overlast veroorzaken of zich op een andere manier niet aan het verhuurcontract houden.

Altijd actueel

Wet- en regelgeving verandert voortdurend. Dat heeft ook impact op uw werkprocessen. Uw vaste contactpersoon adviseert, begeleidt en ondersteunt u in de actualisering ervan. Daarnaast houden we u o.a. met onze nieuwsbrieven op de hoogte van actualiteiten in wet- en regelgeving die uw dossiers kunnen raken.

Directe communicatie en maximale ontzorging

Onze communicatielijnen zijn kort: u kunt ons via een direct nummer bereiken en met ons sparren over uw dossiers en de beste aanpak in uw situatie. Procedures voeren we daar waar mogelijk van A t/m Z zelfstandig uit, dus u wordt maximaal ontzorgd. Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Niet voor niets werken we met sommige opdrachtgevers al meer dan 30 jaar samen.

Ons team staat voor u klaar!

Maak kennis met onze specialisten.

Gerald Hagen Teamleider
Gerald | Teamleider
Antoon Donkers Relatiemanager
Antoon | Relatiemanager
John van Emden
John | Senior jurist en Relatiemanager
Monika Landegent Incassospecialist
Monika | Incassospecialist
Renella Nellenstijn Incassomedewerker
Renella | Incassomedewerker
Chantal Roodbeen Incassomedewerker
Chantal | Incassomedewerker
021 Enrique Meesters JJ WEB 20221011
Monique | Incassomedewerker
Sharon
Sharon | Incassomedewerker