Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat

Wat is Dossier-Online?

Met Dossier-Online krijg je heel makkelijk inzage in al jouw incassodossiers. 24/7 kan je de voortgang inzien. Je kunt er in de basis versie zien:

  • Welke incassodossiers jij hebt overgedragen
  • Zien wat de actuele status van ieder dossier is
  • Zien welke acties er zijn uitgezet om betaling te verkrijgen
  • Zien of er reacties zijn binnen gekomen van jouw klant
  • Communiceren met J&J, bijvoorbeeld een betaling melden of een vraag stellen, direct met jouw contactpersoon.

Dossier-Online uitgebreid
Naast de basis versie hebben we ook een uitgebreide versie. De documenten die door ons verzonden worden en de reacties van jouw klant kunnen in de basis versie van Dossier-Online niet geopend worden. Wil je volledig up-to-date zijn en alle documenten direct kunnen lezen? Meld je dan aan voor Dossier-Online Uitgebreid door contact op te nemen met één van onze medewerkers.

Nieuw in Dossier-Online?
Wil je voor de eerste keer gebruik maken van Dossier-Online? Maak dan eerst een account aan. Ga naar Dossier-Online via onderstaande knop en kies voor 'Ik wil me registreren’.

Inloggen of wachtwoord vergeten?
Heb je al een bestaand account? Log dan in door naar Dossier-Online te gaan en te kiezen voor ‘Ik heb reeds een wachtwoord’. Ben je jouw wachtwoord vergeten? Op de inlogpagina vind je een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanvragen. Het wachtwoord wordt naar je e-mailadres gestuurd. Dat duurt ongeveer 5 minuten. Heb je geen wachtwoord ontvangen? Kijk dan in je ongewenste e-mail.

Direct naar Dossier-Online