Over Janssen & Janssen

082 Enrique Meesters JJ HR 20221011

Wij zijn Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders, aangenaam!

Samen schulden oplossen. Dat is waar we voor staan en wat wij iedere dag weer doen, in goede samenwerking met onze opdrachtgevers. We helpen vorderingen te innen zodat we samen mooie resultaten kunnen behalen, zowel financieel als maatschappelijk. Maar we zijn er ook voor hun klanten, de debiteuren. Onze aanpak is persoonlijk en motiverend, maar ook dwingend als het moet. Daar waar het kan proberen we hen weer perspectief te bieden door samen een oplossing te zoeken. Hiermee nemen we ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Samen schulden oplossen

Dat is simpelweg waar we voor staan en waar we voor gaan. We hebben een uitgesproken visie op schuldenproblematiek en de aanpak daarvan. We nemen onze verantwoordelijkheid in dit maatschappelijk probleem.

058 Enrique Meesters JJ HR 20221011

Kwaliteit en zekerheid

De markt vraagt om betrouwbare en degelijke incassopartners. Dat snappen wij als geen ander. Daarom laten wij ons extern toetsen. Zo borgen we kwaliteit en bieden we de markt de zekerheid van een betrouwbare gerechtsdeurwaarder.

Zo streven wij naar de hoogste kwaliteitsnormen
074 Enrique Meesters JJ HR 20221011

Word jij onze collega?

Wil jij een rol spelen bij het oplossen van schulden? En ons als organisatie vooruit helpen? Regelmatig zijn wij op zoek naar versterking.

Werken bij Janssen & Janssen
123 Enrique Meesters JJ HR 20221011

Onze kernwaarden

Verantwoordelijk

We zijn resultaatgericht en streven naar een continue optimalisatie van onze werkprocessen. Hierdoor blijven we groeien. Onze collega’s stellen zich verantwoordelijk op en iedereen is op zijn eigen manier van toegevoegde waarde voor onze organisatie. We houden ons aan de gemaakte afspraken en streven doelen bewust na. Samen met al onze collega’s bouwen we aan duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Verantwoordelijk, dat is Janssen & Janssen.

In beweging

De wereld verandert en wij veranderen mee. We zijn dol op uitdagingen. Nieuwe trends, innovaties? We zoeken ze op en omarmen ze. Zo komen we tot nieuwe inzichten en betere resultaten waarmee we onze opdrachtgevers en debiteuren optimaal kunnen helpen. Dit doen we door goed te luisteren en net dat stapje extra te zetten. In beweging betekent ook bereid zijn om te ontwikkelen. We denken in mogelijkheden. Soms leidt dit tot nieuwe routes en vraagt dit om het verleggen van grenzen. Niets is leuker dan dat, toch?

Samen

Dat we ooit een familiebedrijf waren, zie je vandaag de dag nog steeds terug. Informeel, betrokken, eerlijk en open. Dat zijn wij. We helpen elkaar om te groeien. Dat doen we op een persoonlijke en betrokken manier. Zoals we met elkaar omgaan, zo gaan we ook met onze opdrachtgevers om. En debiteuren? Ook voor hen zijn we er. En als er betaald moet worden? Dan doen we dat liever motiverend dan dwingend.

Enthousiaste opdrachtgevers én klant-debiteuren

Iedere dag proberen we weer een beetje beter te worden. Daarom onderzoeken we regelmatig de tevredenheid onder onze opdrachtgevers én klant-debiteuren.

We zijn trots op de rapportcijfers die onze klanten ons gaven:

Opdrachtgevers: 8,3

Klant-debiteuren: 7,8