Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat

Over Janssen & Janssen

Wij zijn Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders, aangenaam!

Samen schulden oplossen

Dat is wat wij iedere dag weer doen. In goede samenwerking met onze opdrachtgevers. We helpen hen zodat zij vanuit creditmanagement mooie KPI’s kunnen rapporteren. Maar we zijn er ook voor hun klanten, de debiteuren. Onze benadering is het liefst motiverend, maar dwingend als het moet. Daar waar het kan proberen we hen weer perspectief te bieden. Een eerste stap naar een schuldenvrij leven. Want niemand verdient een leven met schulden.

Samen schulden oplossen

Dat is simpelweg waar we voor staan en waar we voor gaan. We hebben een uitgesproken visie op schuldenproblematiek en de aanpak daarvan. We nemen onze verantwoordelijkheid in dit maatschappelijk probleem.

Antoon en Wilbert 7168

Kwaliteit en zekerheid

De markt vraagt om betrouwbare en degelijke incassopartners. Dat snappen wij als geen ander. Daarom laten wij ons extern toetsen. Zo borgen we kwaliteit en bieden we de markt de zekerheid van een betrouwbare gerechtsdeurwaarder.

Zo streven wij naar de hoogste kwaliteitsnormen
Wilbert

Word jij onze collega?

Wil jij een rol spelen bij het oplossen van schulden? En ons als organisatie vooruit helpen? Regelmatig zijn wij op zoek naar versterking.

Werken bij Janssen & Janssen
MG 5878

Onze kernwaarden

Enthousiaste opdrachtgevers én debiteuren

Iedere dag proberen we weer een beetje beter te worden. Daarom onderzoeken we regelmatig de tevredenheid onder onze opdrachtgevers én debiteuren.

We zijn trots op beide rapportcijfers die we van onze klanten krijgen:

Jaaroverzicht

Met trots presenteren we het jaaroverzicht van 2020. 2020 was een bijzonder jaar. We werkten veelal vanuit huis, de Rechtspraak lag een lange tijd stil en de Corona-betekening werd van kracht. Onze cijfers tonen aan dat we een stabiele en gezonde organisatie zijn. We hebben 2020 afgesloten met een positief resultaat. We zien altijd ruimte voor verbetering, maar zijn trots op deze resultaten en op onze collega’s die zich snel hebben kunnen aanpassen naar de nieuwe werksituatie! Dat vraagt om verantwoordelijk, in beweging zijn en samenwerken.

Daarover lees je alles in ons jaarverslag.

Lees het jaaroverzicht
Cover jaaroverzicht 2020