Minnelijke incasso

022 Enrique Meesters Eindhoven Janssen Janssen WEB 20210611

Incasseren zonder tussenkomst van de rechtbank

Heb je klanten die je facturen niet betalen en niet reageren op herinneringen? Laat het incasseren dan aan ons over. We zoeken altijd eerst naar een minnelijke oplossing, een oplossing zonder dat de rechter eraan te pas komt.

In een minnelijk incassotraject proberen we de klant-debiteur eerst direct te benaderen en een oplossing te vinden die voor alle partijen werkt. In 70% van de gevallen komen we tot een oplossing zonder tussenkomst van de rechter. In dat geval zijn er geen kosten voor jou als opdrachtgever, omdat we geen gerechtelijke procedure zijn gestart. De incassokosten die we berekenen, worden betaald door de klant-debiteur.

Als het minnelijke traject niet leidt tot een oplossing dan bepalen we samen of een stap naar de rechter zinvol is. Lees meer over gerechtelijke incasso.

Hulp nodig bij het innen van je facturen? Bel ons op werkdagen op 088 730 34 00 of mail naar info@janssen-janssen.nl. We helpen je graag.

Direct aan de slag

Wil je nu meteen aan de slag? Dat doe je heel eenvoudig online. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Start hier je incassotraject
Shutterstock 750073606

Bereken de incassokosten

De incassokosten zijn afhankelijk van de hoogte van de totale vordering. Wil jij weten met welk bedrag jouw openstaande factuur wordt verhoogd? Bereken het eenvoudig met onze incassokostencalculator.

Incassokostencalculator

Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat