Speciaal voor advocaten

105 Enrique Meesters JJ WEB 20221011

Voor soepele en deskundige ambtshandelingen en executie

Voor uw procedures wilt u samenwerken met een deurwaarder die ambtshandelingen en executies snel, correct en zonder rompslomp kan uitvoeren. Een deurwaarder die altijd bereikbaar is voor antwoorden op je vragen. Het team Advocatuur van Janssen & Janssen ontzorgt en zet zich voor de volle 100% in voor het beste resultaat. Zodat u zich kunt blijven focussen op uw eigen werk.

Bij het team Advocatuur zijn uw zaken in goede handen. Geen zaak is hetzelfde, dus onze standaard is maatwerk. We zijn rechtstreeks bereikbaar en de expertise van ons team is groot. Niet voor niets bellen advocaten ons graag voor advies. Opdrachten kunnen eenvoudig worden aangemeld via telefoon of e-mail en het team doet wat nodig is. Of het nu om het uitbrengen van een dagvaarding, het leggen van een beslag, een constatering of het opeisen en incasseren van een dwangsom gaat. We denken mee, checken exploten voordat we ze uitbrengen, zijn scherp op termijnen en formaliteiten en houden je op de hoogte. Ook voor de incasso van uw eigen vorderingen kunt u bij het team Advocatuur terecht.

Internationaal

Janssen & Janssen is sterk in het uitbrengen van internationale betekeningen. Afhankelijk van het land wordt bepaald hoe het betekeningsrelaas moet worden opgesteld c.q. aangevuld (conform EG-Betekeningsverordening 2020/1784, HBV 1965 of art. 55 lid 1 Rv). Door onze jarenlange ervaring in binnen- en buitenland kunnen we u adviseren over de beste aanpak.

Ons team staat voor u klaar!

Maak kennis met onze specialisten.

Gerald Hagen Teamleider
Gerald | Teamleider
Mieke Specialist
Mieke | Specialist
007 Enrique Meesters Janssen Janssen HR 20220404
Ricardo | Medewerker

Lees ook onze blogs

Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat