Help mij met oplossen

We zijn er om samen met jou een oplossing te vinden. Om op deze manier tot een schuldenvrije situatie te komen. We adviseren je om altijd contact op te nemen. Dan kunnen we ook samen op zoek gaan naar een oplossing.

We hebben met elkaar een betaalafspraak gemaakt. Dan moet je je houden aan de gemaakte afspraken. Belangrijk is dat je snel om hulp vraagt als aflossen niet lukt. Het is verstandig om je financiële situatie in kaart te brengen. Of te laten brengen door een deskundige. Op de site van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) kun je veel informatie vinden. Ook vind je daar tips. Voorkom meer problemen, praat er met iemand over en onderneem actie.

In sommige gevallen is het mogelijk om een betaalafspraak te maken. Dan kun je in delen betalen. Wij beoordelen in overleg met de schuldeiser (de organisatie waar je nog moet betalen voor een geleverd product of dienst) of dit mogelijk is. Je kunt in je online dossier aangeven dat je een betaalafspraak wil maken. Om in te loggen op Uwdossier-online heb je het dossier- en accountnummer nodig. Dit vind je in de brief die je van ons hebt gekregen. Daarnaast heb je een geldig e-mailadres nodig. Uitleg over hoe je kunt inloggen in Uwdossier-online vind je in de brief die je van ons hebt gekregen.

Je kunt ook per e-mail een betaalafspraak voorstellen. Stuur de aanvraag naar info@janssen-janssen.nl en vermeld dan jouw dossiernummer.

In Nederland zijn er een aantal schuldhulpverlenende instanties. Zij kunnen je met jouw problemen helpen.

Het bewijs van aanmelding bij een schuldhulpverlenende instantie of een aanvraag van de toelating tot de Wet schuldsanering natuurlijke personen (Wsnp) hebben wij nodig. Stuur dit bewijs per e-mail (info@janssen-janssen.nl) naar ons toe. Vermeld dan altijd jouw dossiernummer.

Jouw aanmelding bij een schuldhulpverlenende instantie betekent niet dat je niet meer hoeft te betalen. Probeer daarom altijd om een betaalafspraak met ons te maken. Hieruit blijkt namelijk dat je wilt betalen en naar een oplossing zoekt.

Hulpinstanties

Ben je het overzicht op jouw financiële situatie kwijt? Lukt het je niet meer om de rekeningen op tijd te betalen? In Nederland zijn er een aantal schuldhulpverlenende instanties die je met deze problemen kunnen helpen. Dit zijn schuldhulpverlening, de Stadsbank en het Nibud.

Schuldhulpverlening

Gemeenten hebben de verplichting om schuldhulpverlening uit te voeren. Dat betekent niet dat zij jouw financiële situatie overnemen, maar zij helpen jou om een oplossing te vinden. De gemeente kan bijvoorbeeld voor jou bemiddelen. Daarnaast kan de gemeente jou begeleiden bij het op orde brengen van jouw situatie. Informeer bij jouw gemeente om meer te weten te komen over de mogelijkheden bij jou in de buurt.

Stadsbank

De Stadsbank helpt mensen om hun financiële situatie op orde te krijgen. Dit doet ze door een lening te geven in ruil voor onderpand. Dit zijn bijvoorbeeld spullen zoals goud, zilver, sieraden, geluidsinstallaties of fotocamera’s. Door deze spullen aan de Stadsbank uit te lenen, krijg je meteen geld. Hierdoor is het mogelijk om openstaande rekeningen te betalen. De Stadsbank is een gemeentelijke instelling zonder winstoogmerk. Vraag bij jouw gemeente naar de mogelijkheden.

Nibud

Het Nibud is een onafhankelijke stichting met veel informatie en advies over financiën. Op de website kun je informatie vinden over onderwerpen als lenen, schulden, rondkomen en sparen. Het Nibud helpt je ook met budgettips en rekentools.

Img banner01 2x

Mijn vraag staat er niet tussen

Kun je het antwoord niet vinden?

Stel ons eenvoudig telefonisch je vraag.

088 730 34 00

Maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur

Je kunt ook je vraag hieronder per e-mail stellen. Vermeld dan jouw dossiernummer.

Cadeaubon bestellen bolcom cadeaukaart

Klanttevredenheidsonderzoek Janssen & Janssen

Janssen & Janssen meet voortdurend de tevredenheid van onze klant-debiteuren. We zijn heel dankbaar voor de respons en om dat te laten zien verloten we onder de deelnemers elke maand een leuke prijs. Dat is formeel een kansspel, en daar zitten voorwaarden aan. Je neemt automatisch deel aan de loterij door het invullen van de vragenlijst, die je per mail krijgt toegezonden.

Bekijk de voorwaarden hier!