Neem altijd contact op!

Heb je een brief van Janssen & Janssen ontvangen? Of heb je bezoek gehad van één van onze deurwaarders? Dan heb je waarschijnlijk één of meerdere bedragen niet betaald. Hier vind je extra uitleg.

Heb je een brief van Janssen & Janssen ontvangen? Dan heb je waarschijnlijk één of meerdere bedragen niet betaald. Hier vind je extra uitleg.

Wat moet je doen? Het is verstandig om de openstaande bedragen zo snel mogelijk te betalen.

Je kunt betalen via Uwdossier-online.nl. Daarvoor heb je een geldig e-mailadres en ook jouw dossiernummer nodig. Je vindt het dossiernummer bovenaan in de brief die je van ons hebt gehad.

Kun je niet inloggen op Uwdossier-online? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel 088 730 34 00. Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 08.00 en 20.00 uur. Zorg dat je jouw dossiernummer bij de hand hebt, want dat heb je altijd nodig.

Wat moet je doen als je bezoek hebt gehad van een deurwaarder? Je hebt dan een gerechtelijk stuk van ons ontvangen. Het is belangrijk dat je dit stuk goed leest.

Heb je hierover vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op bel: 088 730 34 00 op werkdagen tussen 08.00 en 20.00 uur.

Zorg dat je jouw dossiernummer bij de hand hebt, want dat moet je altijd vermelden. Je vindt het dossiernummer bovenaan in de brief die je van ons hebt gehad.

Heb je behoefte aan instanties die je kunnen helpen bij jouw situatie?

Je hebt bericht van ons ontvangen dat de deurwaarder op bezoek komt. Dat is schrikken! De deurwaarder komt niet zomaar op bezoek. Er is eerder gevraagd om één of meerdere bedragen te betalen, maar dit heb je niet gedaan. Wat kun je verwachten van het bezoek? Bij een eerste bezoek gaat de deurwaarder met jou in gesprek en bekijkt hij de woning. Hij wil graag samen met jou een oplossing vinden om het openstaande bedrag te betalen.

De afspraak voor het bezoek kan niet worden verzet. Het tijdstip hangt af van de bezoeken en de route die de deurwaarder rijdt. Wij kunnen dit van te voren niet laten weten.

Wil je niet dat de deurwaarder op bezoek komt? Betaal dan het volledige bedrag.

Banner4

Vragen?

Kan je het antwoord niet vinden?
Stel ons eenvoudig telefonisch je vraag

Naar contactpagina
088 730 34 00

Maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur