Nu ook Engels- en Poolstalige informatie op de website

Wij hechten veel waarde aan een goede bereikbaarheid. Vanuit die gedachte hebben we Engels- en Poolstalige debiteureninformatie aan de website toegevoegd. Wij zijn ons ervan bewust dat onze maatschappij steeds internationaler wordt.

 

Het toevoegen van uitgebreide meertalige informatie is dan wat ons betreft ook een logische volgende stap. Hierdoor zijn we beter toegankelijk voor personen die de Nederlandse taal niet beheersen. Goede communicatie is immers belangrijk om betalingsproblemen op te kunnen lossen.

 

Daarnaast zijn we nu ook goed bereikbaar voor Poolse ondernemers. Dit specifiek voor Poolse ondernemers die in Nederland investeren of Nederlandstalige klanten hebben én voor Poolse ondernemers, welke in Nederland zijn gevestigd. Janssen & Janssen heeft een Poolssprekende adviseur in dienst die Poolse ondernemers helpt bij het incasseren van vorderingen in Nederland.

 

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Marta Swigon, via het e-mailadres ...  of via het telefoonnummer 0591-650151.

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?