Incassoprocedure starten

Img04 2x

Wij helpen je graag

Jouw klant betaalt niet en jij wilt er werk van maken? Regel het in een paar stappen. Vul onderstaand formulier in en wij gaan voor je aan de slag.

Na ontvangst van het formulier, ontvang je van ons een bevestiging. We controleren eerst of het dossier volledig is. Als wij nog vragen hebben of als wij denken dat incasseren simpelweg niet gaat lukken, dan nemen we nog even telefonisch contact met je op. Let op: wij behandelen alleen zakelijke betalingsachterstanden.

Aan de slag!

Meteen aan de slag?

Start incassotraject

Misschien wil je voordat je start eerst meer lezen over onze werkwijze, tarieven en algemene voorwaarden.

Vul hier je gegevens in

Het oorspronkelijke (gefactureerde) bedrag inclusief btw. Bij meerdere openstaande facturen op dezelfde debiteur kun je ze optellen.
Het totale bedrag (inclusief btw) dat momenteel openstaat. Dus inclusief eventuele aanvullende kosten en minus eventuele deelbetalingen die al ontvangen zijn.
Voeg hier uw bestanden toe. We zien graag de factuur. Maar ook - als u deze heeft - documenten zoals een WIK-brief, herinnering of ingebrekestelling
Op de door u ingediende opdracht zijn van toepassing onze tarieven en onze algemene voorwaarden. Door het indienen van deze opdracht verklaart u kennis te hebben genomen van onze voorwaarden en tarieven en de gelding ervan te aanvaarden.

Alle velden die zijn aangegeven met een * zijn verplicht

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Heb je een vraag? Bel ons gerust.

088 730 34 00

Maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur

Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat