Janssen & Janssen slaat slag in telefonische bereikbaarheid

Voor een optimale en efficiënte bezetting van het Klant Contact Center werken we per 1 mei 2017 samen met studentenuitzendbureau SUSA. Hierdoor kunnen we maximaal telefonisch bereikbaar zijn voor klant-debiteuren.

 

De samenwerking met SUSA zorgt ervoor dat we makkelijker pieken in de bezetting kunnen opvangen en zoveel mogelijk klant-debiteuren binnen ons streven van 30 seconden te woord kunnen staan. Klant-debiteuren kunnen op werkdagen van 8 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds telefonisch contact met ons opnemen. Deze ruime openingstijden zorgen ervoor dat de klant-debiteur kan bellen op een moment waarop het hem het beste uitkomt. Om ervoor te zorgen dat hij zo snel mogelijk en efficiënt wordt geholpen, streven we naar een wachttijd van maximaal 30 seconden. “Op piektijden is het lastig om dit doel te bereiken vandaar dat we samenwerken met SUSA. Deze samenwerking zorgt voor een grote bijdrage aan de verbetering van onze performance”, aldus Ruud van Mil, manager Shared Service Center.

 

Studenten SUSA zijn er klaar voor

Een groep van 20 studenten gaat vanaf 1 mei 2017 aan de slag bij Janssen & Janssen binnen het Klant Contact Center. De studenten hebben tijdens de introductiedag eind april kennis kunnen maken met Janssen & Janssen, de werkzaamheden en de afdeling. Vanaf 1 mei worden zij klaargestoomd en volgen zij een interne training om vervolgens vanaf 1 juni 2017 volledig inzetbaar te zijn.

SUSA is het oudste studentenuitzendbureau van Nederland, ontstaan vanuit de Utrechtse studentenwereld in 1947. Inmiddels is SUSA uitgegroeid tot een innovatief, internationaal opererend familiebedrijf en staat het nog altijd voor de belangen waarvoor het ooit is opgericht; werken en studeren combineren. “De kernwaarden van SUSA sluiten aan op onze kernwaarden en vandaar dat SUSA een logische keuze is.”

 

Heb je hierover vragen? Neem dan contact op met Ruud van Mil via telefoonnummer 088 730  34 37.

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?