Bekijk ons trainingsaanbod

Het jaar 2016 wordt in meerdere opzichten weer een belangrijk jaar. Traditioneel zal er op wetgevingsgebied veel veranderen en zullen in de rechtspraak ook de nodige ontwikkelingen te zien zijn. Daarbij is digitalisering ook een sleutelwoord. Veel ontwikkelingen dus en genoeg redenen om op het gebied van kennisontwikkeling bij te willen blijven.

 

shutterstock_195037466 verkleind

 

Maar er is daarnaast nóg een goede reden om in kennis te investeren. Wist je ook dat een werkgever sinds 1 juli 2015 wettelijk verplicht is om zijn werknemers scholing aan te bieden? Dit betekent concreet dat een werknemer in staat wordt gesteld voldoende scholing te volgen die nodig is voor de uitoefening van zijn of haar functie. Scholing betekent ook werken aan de kwaliteit en motivatie van medewerkers en dit bevordert weer de continuïteit van de onderneming. Het op peil houden van het kennisniveau van medewerkers zorgt er ook voor dat medewerkers zekerder zijn. Ze hebben hierdoor plezier in hun werk en kunnen trots zijn op het feit dat ze bij een professionele organisatie werken. Gemotiveerde medewerkers maken het verschil!

 

Breed aanbod training

Wij leveren graag een bijdrage aan jouw scholingsbehoefte met een scala aan trainingen voor diverse doelgroepen. Zo is er een groot en divers aanbod voor medewerkers van woningcorporaties, beheerders van vastgoed, creditmanagers en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het debiteurenbeheer. Als specialist op het gebied van creditmanagement werken we dagelijks samen met dergelijke professionals en hebben we deze kennis en expertise in huis.

 

Praktijkgerichte voorbeelden

In de aangeboden cursussen zullen ervaren juristen het recht in de praktijk begrijpelijk en inzichtelijk maken, zodat jouw medewerkers in staat zijn om de dagelijkse problematiek te herkennen en oplossingen te kunnen toepassen. Dat doen wij aan de hand van praktijkvoorbeelden en interactie met de deelnemers. Bovendien wordt steeds stilgestaan bij de ontwikkelingen in de rechtspraak. Bij de cursus wordt een praktijkboek geleverd, zodat de deelnemers ook na de cursus de opgedane kennis kunnen vasthouden.

 

Bekijk hier het overzicht van trainingen.

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?