Ontmoet ons op het Huurincasso Congres

Marcello van den Anker Huurincasso CongresDinsdag 28 maart 2017 vindt de tweede editie van het Huurincasso Congres in Nieuwegein plaats. Het congres richt zich specifiek op de corporatiesector en brengt professionals en dienstverleners op het gebied van huurincasso deze dag bij elkaar. Janssen & Janssen is partner op het Huurincasso Congres.

 

Samen met onze dochteronderneming Corp Support bemannen we een stand op het congres en kun je ons ontmoeten. Daarnaast hebben we ervaringsdeskundige Marcello van den Anker uitgenodigd om een presentatie te geven. Marcello werd namelijk maar liefst vier keer uit zijn huis gezet en zet sinds 2002 zijn ervaringen uit het verleden in om anderen te helpen.

De presentatie start om 13.45 uur.

 

Trends en actualiteiten

Het Huurincasso Congres is een initiatief van de organisator van Credit Expo, Nederlands grootste evenement op het gebied van creditmanagement. Dit congres trekt al jaren medewerkers van woningcorporaties aan. Het Huurincasso Congres 2017 staat in het teken van het thema “Samenwerking in de Keten”. Ontdek daarnaast tijdens het congres de nieuwste inzichten op het gebied van preventie, vroegsignalering en huurincasso.

 

Lees meer informatie over het Huurincasso Congres.

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?