Komt u ook naar de Corporatie-ochtend in Zuidwest-Nederland?

Corporatie ochtend

 

Op vrijdag 20 maart aanstaande organiseren we voor de tweede keer een ‘Corporatie-ochtend’ speciaal voor woonconsulenten en incassomedewerkers van woningcorporaties in Zuidwest-Nederland. Een ideale gelegenheid om samen met andere corporatiemedewerkers kennis en ervaringen uit te wisselen.

 

Dit jaar hebben we weer drie inspirerende gastsprekers. Jolanda van Excel en Rob van Koeveringe zullen u kennis laten maken met Housing First Zeeland.  Deze zorgorganisatie biedt dak- en thuislozen een woning aan, zonder behandelvoorwaarden vooraf, waarbij een team wooncoaches wordt ingezet om de deelnemer te begeleiden bij het behouden van deze woning. Ze gaan uit van ‘het gezonde’ deel van de mens. Een eenvoudig traject met maar drie eisen voor de daklozen, namelijk: de huur moet betaald worden, er mag geen overlast veroorzaakt worden en minimaal één keer per week moet de deur open voor woonbegeleiding. 

Vervolgens zal de Kantonrechter mr. Math van Dooren om 11.15 uur zijn verhaal vertellen over de juridische kant van een ontbinding van een huurovereenkomst. Hij zal samen met u enkele interessante cases bespreken.  Wanneer gaat een kantonrechter over tot ontbinding? Welke juridische middelen zijn inzetbaar tegen overlast? En welke maatregelen kan een kantonrechter een corporatie opleggen? Het zijn enkele vragen waar u antwoord op kunt krijgen tijdens deze sessie.

 

Kortom: een boeiend programma van 09.30 – 13.30 uur!

 

Bent u werkzaam bij een corporatie in Zuidwest-Nederland? Dan bent u van harte welkom in Hotel Van der Valk te Middelburg. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan door voor 10 maart een e-mail te sturen naar: ...

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?