Jurapunt gaat verder onder de naam van Janssen & Janssen

Het juridische label Jurapunt gaat verder onder de naam van Janssen & JanssenJurapunt werd in 2014 opgericht en richtte zich op de kleine en zelfstandige ondernemer. De kernwoorden waren: begrijpelijke taal, persoonlijke aanpak en transparant; in aanpak, oplossing én kosten. Per 13 februari gaat Jurapunt verder onder Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders.

 

Jurapunt was al onderdeel van Janssen & Janssen. “We merkten steeds vaker dat deze twee merken naar elkaar waren toegegroeid. De wensen en behoeften van de Jurapunt- en Janssen & Janssen klanten komen meer overeen en ook de diensten vertonen overeenkomsten”, aldus Saskia van de Schoot, adjunct-directeur Janssen & Janssen.

 

Klanten van Jurapunt worden automatisch overgezet naar Janssen & Janssen, zij hoeven daarvoor niets te doen. “Zij worden op dezelfde persoonlijke manier geholpen als dat zij bij Jurapunt gewend waren. Ook de voorwaarden en afspraken blijven ongewijzigd.”

 

Juridisch advies

Janssen & Janssen heeft de kennis en kunde in huis om alle juridische vragen te beantwoorden. Van kleine zaken tot complexe geschillen. De creditmanagementspecialist beschikt over een team van specialisten dat klaarstaat wanneer juridische kwesties zich voordoen. Dat gaat verder dan alleen incasso-gerelateerde kwesties: ook op tal van andere vlakken kan Janssen & Janssen ontzorgen. En dat tegen een aantrekkelijk tarief.

 

Nieuwe opdracht aanleveren?

Een nieuwe opdracht aanleveren, kan via het formulier op de website van Janssen & Janssen.

 

Heb je hierover vragen? Dan kun je contact opnemen met Saskia van de Schoot via telefoonnummer: 088 730 34 37.

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?