Janssen & Janssen pakt verjaardagsboxen in voor Stichting Jarige Job

Inpakmarathon J&JEen aantal collega’s deed 22 juni mee aan de inpakmarathon van Stichting Jarige Job. 24 uur lang werden er in shifts van 2,5 uur verjaardagsboxen ingepakt voor kinderen die in armoede leven. In het thema ‘Beestenboel’ hebben zij kei hard gewerkt om zoveel mogelijk boxen in te pakken!

 

Stichting Jarige Job is opgericht om kinderen die in armoede leven een écht verjaardagsfeest te kunnen geven. Meer dan 60.000 kinderen kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat de ouders er geen geld voor hebben. Stichting Jarige Job biedt deze gezinnen een verjaardagsbox aan met alle benodigdheden om een echte verjaardag thuis én op school te kunnen vieren. In de box zitten slingers, ballonnen, taartmix, traktaties, wat lekkers voor thuis en cadeautjes.

 

Inpakmarathon

Met de vakanties voor de deur is de hulp van bedrijven en vrijwilligers die de verjaardagsboxen inpakken minder groot dan normaal. Daarom organiseerde de stichting donderdag 22 juni een inpakmarathon. Iedereen kon zich inschrijven om 2,5 uur te helpen bij het inpakken van de dozen. Elke shift had een ander thema en aan alles was gedacht: een bijpassende outfit, opzwepende muziek die uit de speakers galmde en veel lekkers.

Janssen & Janssen deed voor de eerste keer aan dit initiatief mee en vijf collega’s trokken hun beste pak aan (lees: een honden- of kippenpak) en in het thema ‘Beestenboel’ zetten zij zich in om zoveel mogelijk boxen in te pakken. Het was een feestje om te doen!

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?