Geslaagde editie Corporatiedag

De 8e editie van de Corporatiedag 2015 zit er weer op. De Corporatiedag is bedoeld voor medewerkers en managers van woningcorporaties die in het dagelijkse werk zijn belast met overlastzaken en huurincasso. Woensdag 25 november vond de Corporatiedag plaats en het thema was ‘Grip op schuldenproblematiek?’ Wat is het effect van schuldenproblematiek op huurders en verhuurders? Welke invloed hebben corporaties daarop? Deze en meer vragen werden die dag beantwoord.

 

014rd_corporatiedag

 

We lieten drie gerenommeerde sprekers over deze vraagstukken aan het woord en het krijgen van nieuwe inzichten en inspiratie stond centraal. Joke de Kock, manager schuldhulpverlening bij de gemeente Tilburg en voorzitter van de NVVK (Nederlandse Vereniging voor Volkskrediet), gaf de bezoeker handvaten mee hoe slim samenwerken winst oplevert. Advocate Ivette Mol van VMBS Advocaten is gespecialiseerd in het huurrecht en bracht de discussie op gang over contracteren. Is dat een plicht, of juist een recht? Daarnaast gaf Roeland van Geuns, lector Armoede en Participatie, een presentatie over de effecten van armoede op huurders.

 

Inspirerende en leerzame dag

Onder leiding van dagvoorzitter Nadja Jungmann was het een inspirerende en boeiende dag. Daarnaast gaf Saskia van de Schoot, adjunct-directeur van Janssen & Janssen, een presentatie over het effect van het taalgebruik op het gedrag van uw huurders.

 

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?