Aan het woord: Casper Schipper, teamleider klantteam ‘Utiliteit en Advocatuur’

Casper Schipper is de nieuwe teamleider van het klantteam ‘Utiliteit en Advocatuur’. Met meerdere jaren ervaring in de branche en bij Janssen & Janssen kent hij alle facetten op zowel incassogebied als op ambtelijk vlak. “We zijn op beide takken inzetbaar. Vaak liggen ze in elkaars verlengde, waardoor wij een opdrachtgever van A tot Z kunnen bijstaan en deze slechts bij één ondersteunende partij behoeft aan te kloppen.”

 

Ruim 13 jaar is Casper in diverse functies werkzaam bij Janssen & Janssen. Begonnen met het behandelen van incassozaken (met name in de executiefase), later op afdeling Ambtelijk (waar hij de ins and outs leerde aangaande wet- en regelgeving ten aanzien van executie- maar ook vele andere vormen van ambtelijke assistentie waarbij een deurwaarder moet worden ingezet) en als incassomedewerker D bij Team Invordering (complexere zaken in de gerechtelijke fase) en nu maakt hij de stap naar teamleider voor het klantteam ‘Utiliteit en Advocatuur’. “Een mooie stap voor mij. Ik heb altijd de ambitie gehad om een team aan te sturen. Janssen & Janssen is een vooruitstrevende organisatie die niet stil zit en altijd op zoek is naar innovaties. De nieuwe visie waarin we streven naar een schuldenvrije maatschappij past bij deze filosofie. Het is een moedige stap om als deurwaarderskantoor de traditionele werkwijze om te gooien en de cirkel te doorbreken. Ik ben ervan overtuigd dat we samen kunnen werken aan een schuldenvrij Nederland.”

 

Eén aanspreekpunt

Het nieuwe klantteam ‘Advocatuur’ bestaat uit een tal van specialisaties en zorgt ervoor dat vanuit één centraal punt alles voor de opdrachtgever wordt geregeld. “Naast dat dit efficiënt is, verhoogt het ook de snelheid en kwaliteit van onze dienstverlening. Alle kennis en kunde is gebundeld en samen komen we tot de beste oplossing voor zowel de opdrachtgever als voor de klant-debiteur.”

 

Uitdaging

Met KEI in het vooruitzicht heeft Casper als nieuwbakken teamleider een mooie uitdaging gekregen. “De veranderingen zorgen ervoor dat er verschillende procedures naast elkaar bestaan en het steeds belangrijker wordt om goed te controleren op welke manier een procedure gestart moet worden en aan welke vereisten moet worden voldaan. Samen met het team zorgen we ervoor dat we helemaal klaar zijn voor KEI.”

Naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?