Incasso

Header14

Ondanks al jouw inspanningen blijft een betaling uit

Wij helpen je bij het starten van een incassoprocedure. Minnelijk door schriftelijk, digitaal en telefonisch de klant alsnog te bewegen om te betalen. Lukt dit niet dan gaan we in overleg gerechtelijk. En is incasseren niet mogelijk? Dan starten wij voor je een schuldbewakingstraject, want misschien lukt incasseren in de toekomst wel.

Shutterstock 180918242

Een incassoprocedure starten

Wil je direct aan de slag? Via dit online formulier kun je snel en eenvoudig je opdracht bij ons aanleveren.

Incassoprocedure starten

Onze werkwijze

Hoe gaan wij voor jou aan de slag? In het document ‘Onze werkwijze’ staat overzichtelijk aangegeven welke stappen wij voor je zetten. Zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten.

Bekijk onze werkwijze
Werkwijze

Dossier-Online

Wil je de voortgang van je dossiers volgen? Dat kan eenvoudig met Dossier-Online. Hiermee kun je 24/7 de actuele status van jouw dossiers inzien. Met Dossier-Online ben je altijd op de hoogte.

Naar Dossier-Online
Dossier Online

Bereken je incassokosten

De incassokosten zijn afhankelijk van de hoogte van de totale vordering. Wil jij weten welke incassokosten van toepassing zijn op jouw opdracht? Bereken het eenvoudig met onze incassocalculator.

Incassokostencalculator
Shutterstock 750073606

Cwize register

Janssen & Janssen is opgenomen in het Cwize register. Dit is een platform voor opdrachtgevers die in een duidelijk overzicht kunnen zien welke incassopartijen met de Cwize Opdrachtgevers Export (COE)-standaard werken.

Het register heeft als doel opdrachtgevers eenvoudig inzicht te geven wie ze kunnen selecteren om Cwize snel en goed te laten functioneren voor hun organisatie, zodat deze opdrachtgever grip, controle en inzicht krijgt over de prestaties van zijn incassopartners.

Bekijk het register
Cwize register logo