Liever motiverend dan dwingend

Ook zonder tussenkomst van een rechter kunnen wij openstaande vorderingen incasseren. Wij proberen het liefst om nog in een minnelijke fase tot een oplossing komen. Een oplossing die voor alle partijen werkt. Ook voor uw klant. Belangrijk hierbij zijn de in te zetten kanalen, de tone of voice, het type debiteur en het moment van communicatie.


We hebben onze kennis gecombineerd met onze jarenlange ervaring om voor jou tot het beste resultaat te komen. Hoe? Wij beoordelen jouw dossiers en stemmen samen met je af wat de beste aanpak is. Bij meer complexe dossiers buigen onze juristen over jouw vraagstuk. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Direct aan de slag

Wil jij een opdracht bij ons neerleggen? Dan kan eenvoudig via deze website. Door een formulier in te vullen en door te sturen. Wij nemen dan snel contact met je op.

Incassoprocedure starten
Shutterstock 180918242

Dossier-Online

Wil je de voortgang van je dossiers volgen? Dat kan eenvoudig met Dossier-Online. Hiermee kun je 24/7 de actuele status van jouw dossiers inzien. Met Dossier-Online ben je altijd op de hoogte.

Dossier-Online
Dossier Online

Bereken je incassokosten

De incassokosten zijn afhankelijk van de hoogte van een vordering. Wil jij weten welke incassokosten van toepassing zijn op jouw opdracht? Bereken het eenvoudig met onze incassocalculator

Voer hoofdsom van de factuur in:

Dit zijn de maximale incasso kosten:

Totaal exclusief BTW

€ 40,00

Totaal inclusief BTW

€ 48,40

De incassokosten worden per factuur berekend. Let op! Deze calculator is niet van toepassing bij vorderingen van overheidsinstanties. Zoals het Centraal Justitieel Incasso Bureau en College van Zorgverzekeraars.

Banner8

Wil je een vordering uit handen geven of meer informatie?

Naar contactpagina
088 730 34 00

Maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur.