Huurincasso

Banner10

Een aparte tak van sport

De relatie tussen huurder en verhuurder is een bijzondere. Een aparte tak van sport. Bijvoorbeeld als het gaat om het incasseren van huurvorderingen in de sociale huur. Dat vraagt om een ander incassotraject dan bijvoorbeeld bij woon- of bedrijfsruimten. Of wat te denken van achterstallige bijdragen van Verenigingen van Eigenaars? Ook het voeren van gerechtelijke procedures in verband met bijvoorbeeld overlast is een vak apart. Een vak dat wij als geen ander beheersen.

Zowel binnen de sociale huur als de het commercieel vastgoed hebben wij inmiddels jarenlange ervaring. Teams van specialisten zijn dagelijks bezig met deze problematiek en zijn breed inzetbaar bij geschillen tussen huurder en verhuurder. Of het nu gaat om woningcorporaties, makelaars, institutionele beleggers, pensioenfondsen of Verenigingen van Eigenaars. Janssen & Janssen weet feilloos welke aanpak succesvol is.

Direct aan de slag

Wil je een opdracht bij ons neerleggen? Dat kan eenvoudig via deze website. Door een formulier in te vullen en door te sturen. Wij nemen dan snel contact met je op.

Incassoprocedure starten
Shutterstock 180918242

Woningcorporaties

Wij werken voor een groot aantal woningcorporaties. Onze specifieke kennis en dienstverlening maken ons een betrouwbare en solide partner binnen deze branche. Met Corp Support bieden wij specifieke dienstverlening voor woningcorporaties.

Nbb foto 925532 4000x3000 2

Commercieel vastgoed

Ook verhuurders van commercieel vastgoed en VVE-beheerders zijn bij ons aan het juiste adres. Een team van specialisten buigt zich graag over jouw vraagstuk.

Shutterstock 171304556

Corp Support

Met ons label Corp Support bieden we preventieve dienstverlening specifiek gericht op corporaties. Denk aan het overnemen van hoofdpijndossiers, complete outsourcing van huurincassodossiers en detachering van specialisten.

IMG 3688
Banner8

Hoe kunnen wij je helpen?

Naar contactpagina
088 730 34 00

Maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur.