Corp Support

Een nieuw en uniek product in Nederland: Corp Support, een daadkrachtig medicijn voor uw hoofdpijndossier(s). Snel, effectief en kostenverlagend.

 

Corp Support komt voort uit ervaringen van troubleshooters uit de corporatiebranche, en jarenlange dienstverlening door Janssen & Janssen c.s. Incasso & Gerechtsdeurwaarders. Door deze combinatie is er een krachtige en flexibele dienstverlener voor verhurend Nederland ontstaan, met de kwaliteit en ervaring die u van ons mag verwachten.

 

Corp Support verlicht de pijn door het dossier in zijn geheel van u over te nemen. De belangrijkste bestanddelen van Corp Support zijn:

  • Budgetcoaching waarbij uw huurders geholpen worden om een structurele oplossing te vinden voor hun financiële situatie.
  • Sociaal-Juridische ondersteuning bij bijzondere woonproblemen.

Corp Support kan op ieder moment worden gebruikt, brengt rust binnen uw organisatie en zorgt ervoor dat u zich weer kunt richten op uw doelen en planning.

 

Corp Support neemt uw dossier geheel uit handen en ontzorgt u met een snelle en effectieve aanpak. Daarbij nemen zowel uw juridische kosten als uw organisatiekosten af.

 

Corp Support werkt intensief samen met een team van juridisch specialisten en maakt gebruik van de jarenlange ervaring en bewezen dienstverlening van Janssen & Janssen. Door deze unieke combinatie is Corp Support in staat u ‘A tot Z’-dienstverlening aan te bieden.

Maak direct een afspraak

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?