Onze incassodiensten

Ontdek hieronder hoe Janssen & Janssen u ontzorgt op incassogebied. Altijd vanuit een persoonlijke benadering. Zo leveren we al sinds 1989 maatwerk. U heeft bovendien altijd realtime inzage in de voortgang.

 

 

terug naar boven Debiteurenbeheer

De overeenkomst is gesloten, u heeft geleverd, gefactureerd, maar uw klant betaalt niet. Wij zien regelmatig dat binnen dit proces nog behoorlijk wat winst te behalen valt.


Janssen & Janssen biedt verschillende mogelijkheden om in dit traject verbeterslagen te maken. Denk hierbij aan het aanscherpen van uw documenten, zoals overeenkomsten, algemene voorwaarden, facturen en herinneringen. Maar denk ook in het verbeteren van dossieropbouw.

Daarnaast kunnen wij u begeleiden bij het telefonisch sommeren van uw niet betalende klanten. Uiteraard kijken wij eerst met u wat bij uw situatie de beste aanpak is.

terug naar boven
Minnelijke incasso

Uw klant betaalt niet en u wilt de vordering uit handen geven. Wij nemen het graag van u over en hebben diverse middelen beschikbaar om uw klant tot betaling te bewegen.

Bij complexe vordering, of wanneer uw klant het niet met u eens is, zetten wij desgewenst een jurist in om u terzijde te staan.


Onze jurist kan u adviseren welke stappen nodig zijn om het beste resultaat te bereiken.terug naar boven Gerechtelijke incasso

Een volgende stap is die naar de rechter. Wij zorgen altijd voor een onderbouwing in de verhaalbaarheid. Desgewenst behoort een bezoek ter plaatse tot de mogelijkheden.

Onze gerechtsdeurwaarders verzorgen het uitbrengen van de dagvaarding. U kunt dit volgen via Dossier-Online, het online inzagesysteem van Janssen & Janssen. Tijdens de zitting zal een van onze juristen aanwezig zijn om uw belangen te behartigen.terug naar boven Het vonnis ten uitvoer brengen

Wanneer de rechter u in het gelijk heeft gesteld, heeft u een vonnis. Hiermee kunt u uw klant-debiteur dwingen te betalen.

Als dat dan nog niet gebeurt, kunnen wij voor u beslag leggen op loon, banktegoeden, roerende en onroerende goederen. Dat doen we in overleg met u, zodat dit past bij hetgeen waar u als organisatie voor staat.terug naar boven Abonnementsvormen

Janssen & Janssen biedt ondernemers diverse handige abonnementsvormen.

Hiermee bent u verzekerd van onze ondersteuning en is voor u inzichtelijk wat de financiële consequenties zijn. Informeer bij uw contactpersoon naar de mogelijkheden.


terug naar boven Stel uw vraag

Stel uw vraag

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?