Ik heb schulden

Shutterstock 154575326

Geldzorgen? Laat ons helpen!

Steeds vaker zien we mensen worstelen als het gaat om hun geldzaken. En dit geeft onrust. Herken jij dit? Heb je moeite met het vinden van de balans tussen inkomsten en uitgaven? Heb je te maken met schulden en vind je dat lastig? Wij weten dat dit niet fijn is. Maar wij kunnen je ook helpen om je geldzaken weer op orde te krijgen.

Dit doen we met budgetcoaching. We helpen je om het overzicht weer terug te vinden en leren je op grip om je inkomsten en uitgaven te krijgen. En heb je schulden? Wij begeleiden je bij het oplossen hiervan, door betaalafspraken te maken met de schuldeisers.

Wij helpen je. Met respect en op een persoonlijke manier. Moeilijke zaken leggen we duidelijk voor je uit en onze afspraken komen we altijd na. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Shutterstock 180918242

Hoe houd je je financiële hoofd koel tijdens de coronacrisis?

De coronacrisis heeft helaas negatieve effecten op de schuldenproblematiek in Nederland. Steeds meer mensen krijgen schulden. Herken jij dit en heb je schulden? Dan hebben wij wat tips voor je. Onze collega Elsemieke schreef een blog over.

Hoe houd je je financiële hoofd koel tijdens de coronacrisis?

Download onze brochure

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Download onze brochure
Shutterstock 1006618429
Img02 2x

Maak jij je zorgen over jouw financiële situatie?

Neem dan vandaag nog contact op. Wij helpen je graag om je geldzaken weer op orde te krijgen. Onze budgetcoaches zijn telefonisch bereikbaar via (088) 730 34 68 en per e-mail via budgetcoaches@janssen-janssen.nl

Maak hier alvast kennis met onze budgetcoaches