Onze kernwaarden

Kernwaarden. Ze staan voor alles wat wij belangrijk vinden. Waar we in geloven en wat ons verbindt. Onze kernwaarden vormen ons DNA en geven richting aan ons doen en laten.

 

Janssen & Janssen is...

 

 ... verantwoordelijk ( want we willen de beste in de klas zijn...) 
We willen nummer 1 zijn voor onze opdrachtgevers. De beste in de klas! Vanuit een lerende organisatie die steeds verbetert. Fouten maken mag, als we er maar van leren en sterker door worden. Zo nemen we onze verantwoordelijkheid. Afspraken komen we altijd na. Dat moet ook met onze ambities. We bouwen aan duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Zo werken we optimaal samen en maken we elkaar elke dag een stukje beter.

 

... in beweging (wij veranderen mee...)
De wereld verandert en wij veranderen mee. Wij houden wel van een uitdaging. Nieuwe trends, innovaties? Wij zoeken ze op en omarmen ze. Zo komen we tot nieuwe inzichten en betere resultaten. En daarmee helpen we opdrachtgevers en klant-debiteuren. We luisteren met aandacht en zetten graag een stapje extra. In beweging betekent ook bereid zijn om te veranderen voor onze klanten. Wij schakelen snel. Vanuit een ander perspectief zoeken naar de beste oplossing. We durven daarbij nieuwe routes te bewandelen en grenzen te verleggen. Niets is leuker dan dat, toch?

 

... authentiek (we zijn wie we zijn...)

Dat we ooit een familiebedrijf waren, vinden we mooi en zie je vandaag de dag nog steeds terug. Informeel, betrokken, eerlijk en open. Janssen & Janssen is een vertrouwde omgeving waarin je jezelf mag én durft te zijn. We helpen elkaar om beter te worden. We zijn allemaal verschillend, maar juist in die verscheidenheid vullen we elkaar aan. Dat maakt ons sterk! Het zegt iets over hoe we samenwerken. Zoals we met elkaar omgaan, gaan we ook om met onze opdrachtgevers. Persoonlijk en betrokken. En klant-debiteuren? Ook voor hen willen we er zijn. De helpende hand kunnen bieden. En als er betaald moet worden? Liever motiverend dan dwingend.

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?