Onze filosofie

Meer dan 1 miljoen Nederlanders hebben structureel te maken met betalingsachterstanden of met schulden. Ondanks alle inspanningen van de overheid en de welvaart in Nederland zien we dit aantal niet teruglopen. Steeds meer mensen hebben moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Leningen worden niet afbetaald. Facturen van elektriciteit, gas en huur of zorg stapelen zich ongeopend op. Zo wordt het leven van mensen een chaos. En dat raakt ons!

 

Wij weten als geen ander dat dit schrikken is en dat dit anders kan. Het voorkomen van schulden is onze overtuiging. Wij streven naar een schuldenvrij Nederland.

 

Janssen & Janssen helpt relaties al jarenlang. We zetten onze ervaring en kennis in om schulden te voorkomen. We zoeken naar het onderliggend probleem. Met onze moderne technologie en gedreven medewerkers kunnen we steeds beter voorspellen. Bij ons werken mensen die het oplossen van het probleem net zo belangrijk vinden als het innen van de schuld.

 

Wij geven lezingen en trainingen over het omgaan met geld. Wij adviseren bedrijven over de beste aanpak. Wij delen onze kennis en wij helpen zelf gezinnen met hun schulden. We benaderen onze klant-debiteuren met een zo’n groot mogelijk inlevend vermogen. We spreken en schrijven in begrijpelijke taal, we scheppen orde in de chaos. En weten we het niet? Dan werken we samen met partners die het wel weten. Om samen een oplossing te vinden. Zo doorbreken we de negatieve spiraal en buigen we de schuldpositie om naar perspectief. We voelen én nemen onze verantwoordelijkheid.

 

Janssen & Janssen. Voor een schuldenvrije maatschappij.

 

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?