Kwaliteit

Janssen & Janssen streeft altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen. Deze kwaliteit wordt geborgd doordat we ons continu laten beoordelen door externe deskundigen. 

 

KBvG

De Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG) is een beroepsorgaan, waar alle gerechtsdeurwaarders zich verplicht bij dienen aan te sluiten. De KBvG heeft als doel ‘het bevorderen van de goede beroepsuitoefening en de vakbekwaamheid van en door haar leden’. Het algemeen belang is daarbij het uitgangspunt.


Om dit te kunnen waarborgen heeft de KBvG normen voor kwaliteit opgesteld. Door middel van een uitgebreide audit wordt eens per twee jaar getoetst of gerechtsdeurwaarders aan deze norm voldoen. Deze audit is binnen Janssen & Janssen ook in 2018 positief verlopen.

 

Helaas is het in het verleden voorgekomen dat partijen zich voordeden als gerechtsdeurwaarder. Als lid van de KBvG behoor je tot de registerdeurwaarders. Daarmee wordt inzichtelijk of een gerechtsdeurwaarder ook wel echt een gerechtsdeurwaarder is. Controleren kan via de website www.registergerechtsdeurwaarder.nl

 

BFT

Het Bureau Financieel Toezicht (BFT) verzorgt toezicht met als doel te waarborgen dat gelden die aan gerechtsdeurwaarders worden toevertrouwd veilig en zeker zijn, ook bij een eventueel faillissement.


Janssen & Janssen kijkt ook naar buiten. Ontdek meer:

 

Betrokken bij de maatschappij

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?