Eindhoven (Hoofdkantoor)

063 Enrique Meesters JJ WEB 20221011

Hoofdkantoor Eindhoven

Ons familiebedrijf Janssen en Janssen is ontstaan in 1989. Vanaf dat moment bestaat ons hoofdkantoor in Eindhoven. Een mooie stad in Noord-Brabant, in het zuiden van het land. Ook wel de Lichtstad genoemd.

Van oorsprong komen onze oprichters Jan en Harry Janssen uit de omgeving van Eindhoven. De keuze om in Eindhoven te vestigen en daar ons hoofdkantoor te houden was dan ook zo gemaakt. Na de start van het kantoor en een paar verhuizingen werken we vanaf 2002 aan de Avignonlaan.

Dagelijks zetten we ons in Eindhoven met veel plezier in om openstaande facturen te incasseren. We zijn gespecialiseerd in creditmanagement. We zijn bekend met verschillende branches. Zoals MKB, commercieel vastgoed, huur sociaal, advocatuur, utiliteit, verzekeringen en groot zakelijk. We nemen het incasso gedeelte voor onze rekening, en sturen ook onze deurwaarders op pad wanneer een ambtelijk stuk uitgebracht moet worden. Onze deurwaarders rijden door het hele land. Op deze manier creëren we landelijke dekking.

Ook vind je onze ondersteuning in Eindhoven waar bijvoorbeeld alle post/e-mails worden verwerkt maar ook onze inkomende telefoongesprekken.

In Eindhoven werken we met de meeste collega’s. In totaal zijn we hier met zo’n 80 personen elke dag aan het werk. Voor iedere vordering kan je hier terecht. We staan graag voor je klaar.

Bezoekadres

  • Avignonlaan 9
    5627 GA Eindhoven

    Op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur

Postadres

  • Postbus 1085
    5602 BB Eindhoven

Naar route
Eindhoven