Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat

All-in Kas, incasso zonder gedoe....

Een structurele oplossing voor niet-betalende klanten

Een incassodossier kan soms oplopen tot hoge kosten. Kosten die niet altijd verhaald kunnen worden bij een klant-debiteur. Dit kan voor vervelende rekeningen zorgen. En voor een hoop extra werk.Wil jij incasso uit handen geven, zonder gedoe? Zelf bepalen hoeveel je voor incasso betaalt? En waarvoor? Dat kan met All-in Kas, hét incasso-abonnement voor MKB-ondernemers.

Jij betaalt, jij bepaalt

Met All-in Kas bepaal jij zelf de inhoud - en dus de uiteindelijke prijs - van jouw abonnement. Dit - gecombineerd met de kennis en ervaring van Janssen & Janssen - maakt All-in Kas tot een ideaal verlengstuk op het gebied van jouw debiteurenbeheer.

Bij Janssen & Janssen weten we dat transparantie en duidelijke communicatie nodig zijn om goed te kunnen samenwerken. Dat betekent dat je met een vast contactpersoon samenwerkt en 24/7 online inzage hebt in jouw dossiers voor de actuele stand van zaken. In het weekend nog even de status checken? Geen probleem.


Scherpe tarieven en hoge kortingen

Ook krijg je met All-in Kas kortingen op vaste diensten. Zo zijn de dossierkosten altijd vast geprijsd, ongeacht de hoogte van de vordering. Ook heb je voordeel door een scherpe beperking op de beslagkosten. Je krijgt dus geen rekening voor de volledige executiekosten. Hoe fijn is dat? Je hebt namelijk de zekerheid dat de factuur van deze kosten nooit hoger zal zijn dan het afgesproken bedrag. En zit je met een geschil en heb je de expertise van een jurist nodig? Ook dan krijg je korting op het uurtarief, omdat je een abonnement van All-in Kas hebt. Waar wacht je nog op?

Wil je de abonnementen bekijken? Of direct aan de slag?

Klik hier om de abonnementen te bekijken en je keuze te maken.

Direct naar All-in Kas