Training opleiding medewerkers

Banner7

Janssen & Janssen heeft veel kennis in huis die we graag met jou willen delen. We trainen en opleiden jouw medewerkers. Primair hebben we als doel om incasso’s voor je te incasseren. Daarnaast vinden we het als partner net zo belangrijk om je te helpen met het verminderen van het aantal incasso’s of met het oplossen van juridische vraagstukken. Het investeren in de kennis en kunde van jou of jouw medewerkers draagt bij aan deze doelstellingen.

Kwaliteit én persoonlijke aandacht staan centraal in onze opleidingen. Ervaren trainers maken de verschillende onderwerpen begrijpelijk en inzichtelijk met aansprekende praktijkvoorbeelden. En door veel interactie en oefeningen maken deelnemers zich nieuwe vaardigheden eigen.

We verzorgen uitsluitend maatwerk- en incompanytrainingen. Zijn er specifieke onderwerpen die je in een training terug wilt zien? Laat het ons weten! We denken graag met je mee over de mogelijkheden en stellen een training op maat samen.

Je kunt direct met ons contact opnemen door een e-mail te sturen naar opleidingen@janssen-janssen.nl of door te bellen naar 088 730 34 37.

Ontvang meer informatie over onze trainingen

en verminder het aantal incasso’s en krijg handvatten voor het oplossen van juridische vraagstukken

Naar contactpagina
088 730 34 00

Maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur.