Minder kosten door mutatieschade?

IMG 3666 2

Training mutatieschade

Mutatieschade kost altijd geld, maar is altijd kostbaarder wanneer je dit verkeerd aanpakt. In deze training besteden we uitgebreid aandacht aan de problematiek rondom mutatieschade. Wat zijn de rechten en plichten van verhuurders en huurders met betrekking tot mutatieschade? Wat moet een verhuurder doen om de verhaalkansen van mutatieschade zo groot mogelijk te maken? In deze training gaan we in op de wettelijke regels rondom mutatieschade en behandelen we praktijkgevallen en jurisprudentie.

Deze kennissessie is bestemd voor medewerkers bij vastgoedbeheerders en woningcorporaties die te maken hebben met mutatieschadezaken.

Inhoud

De volgende onderwerpen komen aan bod:
• Plaats van mutatieschade in het huurrecht.
• Wat is mutatieschade precies?
• Wat zegt de wet en jurisprudentie over mutatieschade?
• Hoe bevorder je de verhaalbaarheid van mutatieschade?
• Welk bewijs is bij een procedure nodig om mutatieschade te kunnen verhalen?

Leerdoelen

Na deze sessie ben je op de hoogte van de plaats van mutatieschade in de wet en kan je inspelen op praktische zaken rondom mutatieschade.

Docent

Steven Houweling, jurist Janssen & Janssen

Incompany en maatwerk

De training huurrecht geven we incompany. Op deze manier maken we de training precies passend voor jouw situatie én we komen naar je toe.

Img banner02 2x

Geïnteresseerd?

Laat het ons weten en wij nemen snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt meteen contact opnemen met Claartje Bom. Dat kan op nummer 088 730 34 37 of stuur een e-mail naar opleidingen@janssen-janssen.nl.

Contact opnemen