Keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren behaald

Keurmerk incasso
  • 17-10-2017
  • Leestijd: 2 minuten

Vol trots kunnen we melden dat Janssen & Janssen het Keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren heeft behaald! Kenmerkend voor onze aanpak is dat we altijd oog hebben voor de belangen van de opdrachtgever én voor die van de klant-debiteur. Het keurmerk SVI onderstreept dat en geeft aan dat we als incasso-onderneming ons bewust zijn van onze sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Een mooie erkenning in ons streven naar een schuldenvrije maatschappij!

Incasso-ondernemingen en gerechtsdeurwaarders worden regelmatig gezien als veroorzaker van leed en overlast. Helaas is dat niet altijd onterecht. Daarom is in september 2016 het Keurmerk SVI in het leven geroepen. Het keurmerk SVI is om met een onafhankelijke toetsing aantoonbaar te maken dat een incasso-onderneming zich bewust is van haar sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Oog voor opdrachtgever én klant-debiteur
We zijn ons bewust van onze sociale en maatschappelijke verantwoordelijkheid. We benaderen de klant-debiteur met een zo’n groot mogelijk inlevend vermogen. Zo komen mensen vaak in situaties terecht waar ze niet om vragen. Mede door de crisis is er een enorme toename van betalingsproblematiek.

Wij zijn van mening dat je op een goede manier met klant-debiteuren dient om te gaan door op zoek te gaan naar een oplossing die voor alle betrokkenen passend is. Een oplossing die bijdraagt aan structurele verbetering. Een aanpak, waarbij altijd oog is voor de belangen van de opdrachtgever én die van de klant-debiteur.

Kijk voor meer informatie op de website van het keurmerk: www.keurmerk-svi.nl

Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat