Het coronavirus: onze maatregelen

Coronavirus 4914026
  • 15-12-2020
  • Leestijd: 2 minuten

Ook het coronavirus treft ons. We stellen je graag op de hoogte van onze maatregelen en aangepaste werkzaamheden zodat we onze dienstverlening – voor zover als mogelijk – gewoon door kunnen laten gaan. De volgende maatregelen zijn inmiddels ingegaan en blijven voorlopig van kracht, tenzij er eerder een aanpassing nodig is.

De gezondheid van niet alleen onze medewerkers, maar ook die van onze opdrachtgevers staat voorop. Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is door de overheid aan iedereen in Nederland gevraagd om thuis te werken als dat mogelijk is. Wij volgen de regels van het RIVM en onze medewerkers van de vestigingen hebben allemaal de mogelijkheid gekregen om thuis te werken. Afspraken vinden uitsluitend nog telefonisch of via video conference plaats. Bedrijfscontinuïteit is gegarandeerd. Aan onze kant zijn alle werkprocessen geborgd. Je hebt per e-mail, telefoon of video conference toegang tot onze medewerkers.

Vestigingen en balies gesloten

Al onze vestigingen zijn gesloten voor bezoek. Dat betekent dat het voor klant-debiteuren niet mogelijk is om bij één van onze balies te betalen. Zij kunnen altijd online betalen via iDEAL, Uwdossier-online of internetbankieren.

Deurwaarders blijven hun werkzaamheden doen

Onze deurwaarders kunnen met het nemen van hygiëne maatregelen gewoon hun werk blijven doen. Zoals vanzelfsprekend houden ze gepaste afstand en wordt contact met de klant-debiteur en/of huisgenoten vermeden. Is afstand houden niet mogelijk? Dan wordt het exploot in een dichte envelop in de brievenbus gestopt. Lees meer over deze coronabetekening. We volgen hierin de richtlijnen van de KBvG.

Heb je vragen?

Heb je vragen over onze dienstverlening en werkzaamheden? Neem dan contact op met je vast contactpersoon binnen Janssen & Janssen.

Wij houden je op de hoogte van recente ontwikkelingen en danken je voor je begrip.

Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat