Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat

Het coronavirus: onze maatregelen

  • 17-03-2020
  • Leestijd: 2 minuten

Ook het coronavirus treft ons. We stellen je graag op de hoogte van onze maatregelen en aangepaste werkzaamheden zodat we onze dienstverlening – voor zover als mogelijk – gewoon door kunnen laten gaan. De volgende maatregelen zijn inmiddels ingegaan en blijven in ieder geval tot 6 april van kracht, tenzij er eerder een aanpassing nodig is.

De gezondheid van niet alleen onze medewerkers, maar ook die van onze opdrachtgevers staat voorop. Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is door de overheid aan iedereen in Nederland gevraagd om thuis te werken als dat mogelijk is. Wij volgen de regels van het RIVM en onze medewerkers van de vestigingen hebben allemaal de mogelijkheid gekregen om thuis te werken. Het hoofdkantoor in Eindhoven blijft open, maar afspraken proberen we zoveel mogelijk op afstand te doen. Afspraken vinden uitsluitend nog telefonisch of via video conference plaats. Bedrijfscontinuïteit is gegarandeerd. Aan onze kant zijn alle werkprocessen geborgd. Je hebt per e-mail, telefoon of video conference toegang tot onze medewerkers. Ook zijn alle events tot na de zomervakantie geannuleerd.

Deurwaarders blijven hun werkzaamheden doen
Onze deurwaarders kunnen met het nemen van hygiëne maatregelen gewoon hun werk blijven doen. Zoals vanzelfsprekend proberen ze gepaste afstand te houden en contact met de klant-debiteur en/of huisgenoten te vermijden. We volgen hierin de richtlijnen van de KBvG.

Rechtbanken gesloten
De Rechtspraak heeft besloten om vanaf dinsdag 17 maart de rechtbanken en gerechtshoven te sluiten. Geplande zittingen worden vanaf dan opgeschort, waardoor er vertraging zal optreden bij de behandeling van nieuwe dagvaardingen. Lees hier meer over het besluit van de Rechtspraak.

Dagvaardingen
Voor lopende zaken (ook verstek) wordt een looptijd van in principe vier weken aangehouden. Vonnissen worden zoveel mogelijk op de geplande datum gewezen. Het kan zijn dat zaken worden uitgesteld, hier zullen wij u van op de hoogte houden. Nieuwe dagvaardingen die net zijn betekend of nog uitgebracht moeten worden kunnen wel gewoon bij de rechtbanken worden aangebracht en worden in behandeling genomen.

Heb je vragen?
Heb je vragen over onze dienstverlening en werkzaamheden? Neem dan contact op met je vast contactpersoon binnen Janssen & Janssen.

Wij houden je op de hoogte van recente ontwikkelingen en danken je voor je begrip.