Incassomedewerker D Casper: ‘Je krijgt het vertrouwen om nieuwe dingen uit te proberen. Dan kom je vooruit’

CasperRuim 12 jaar is Casper in diverse functies werkzaam bij Janssen & Janssen. Zo is hij begonnen met incassozaken, kwam later op afdeling Ambtelijk te werken en nu is hij werkzaam als incassomedewerker D bij Team Invordering. Daar zit hij helemaal op zijn plek. “Janssen & Janssen is een innoverende werkgever die de lat hoog legt.” In zijn vrije tijd trekt Casper graag de hardloopschoenen aan of kijkt hij naar sport. Ook is hij helemaal weg van honden. Niet alleen het trainen vormt voor hem een uitdaging, het wandelen brengt zeker ontspanning.

 

Mijn rol bij Janssen & Janssen

“Als incassomedewerker D behandel ik onder andere dossiers en beoordeel deze om zo klantgericht mogelijk tot incasseren te kunnen komen. Maar mijn functie omvat meer dan dat. Zo ben ik bijvoorbeeld betrokken bij één van de speerpunten van de afdeling: kwaliteit. Hoe kunnen we de kwaliteit van de afdeling, maar ook van collega’s afzonderlijk, blijven ontwikkelen en waarborgen? Ik werk veel met andere afdelingen samen om dit te realiseren.”

 

Werken bij Janssen & Janssen

“Janssen & Janssen is een succesvolle, sterk gegroeide en innoverende werkgever die de lat hoog legt voor zichzelf en zijn personeel, maar gelijktijdig zijn sociale en betrokken karakter verder heeft ontwikkeld. Het is een familiebedrijf en dat voel je tot op de dag van vandaag terug in de organisatie. De persoonlijke en informele sfeer spreken mij aan. Daar voel ik me thuis.”

 

Verwachtingen bij Janssen & Janssen

“Het is een organisatie die innovatie omarmt en groei ambieert. Kwaliteit, service en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel en zullen nóg belangrijker worden. Daarin kun je zelf het verschil maken door jezelf te blijven ontwikkelen. Je moet creatief zijn en out of the box kunnen denken. Je krijgt het vertrouwen om nieuwe dingen uit te proberen en alleen dan kom je vooruit.”

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?