Nijmegen

Nijmegen

Kantoor Nijmegen

We hebben ons kantoor in Nijmegen sinds 2005. Een mooie stad in Gelderland, in het oosten van het land en natuurlijk bekend van de jaarlijkse 4-daagse. Het is de grootste gemeente van Gelderland.

We zitten pas sinds afgelopen jaar in het pand waar we nu gevestigd zijn aan de Kerkenbos 10-33. Daarvoor zaten we toevallig ook aan de Kerkenbos, dus een verre verhuizing is het niet geweest. Door een overname van Groenendaal & Van Krijl, zijn we ook in Nijmegen gegroeid. Tijd om te verhuizen dus. We werken hier momenteel met zo’n 15 collega’s.

Dagelijks zetten we ons in Nijmegen met veel plezier in om openstaande facturen te incasseren. We zijn gespecialiseerd in de branches MKB, advocatuur en incasso intermediairs. We pakken losse opdrachten op die we van advocaten ontvangen en weten hierbij snel en adequaat te handelen. We nemen daarbij ook het incasso gedeelte voor onze rekening, en sturen onze deurwaarders op pad wanneer een ambtelijk stuk uitgebracht moet worden. Onze deurwaarders rijden door het hele land. Op deze manier creëren we landelijke dekking.

Onze collega’s in Nijmegen beschikken over een enorme ervaring. Wanneer je vragen hebt, kunnen onze collega’s uit Nijmegen je altijd helpen. Door de korte lijntjes met onze kantoren in Eindhoven en Amersfoort, staan er altijd collega’s klaar om je te helpen. Ook van branches die niet worden behandeld in Nijmegen.

Bezoekadres

  • Kerkenbos 10-33
    6546 BB Nijmegen

    Op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur

Postadres

  • Postbus 1085
    5602BB Eindhoven

Naar route
Nijmegen

Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 00

Direct met ons chatten

Start chat

Bericht sturen