Hoe kan ik bezwaar maken?

Je hebt bericht van ons gekregen. Hierin vragen wij je om een betaling te doen. Als je het hier niet mee eens bent, kun je bezwaar maken. Waarom wil je bezwaar maken?

Heb je een brief gekregen die niet voor jouw bestemd is. Je kunt de brief gewoon terugsturen. Schrijf op de voorzijde van de brief de woorden ‘Retour afzender’ en doe de brief in de brievenbus. Een postzegel is niet nodig.

Als je al betaald hebt, dan ontvangen we graag een betaalbewijs. Bijvoorbeeld een kopie van een bankafschrift. Op het betaalbewijs moeten de volgende gegevens staan:

  • Bedrag
  • Rekeningnummer ontvanger
  • Datum betaling
  • Betalingskenmerk

Je kunt het betaalbewijs mailen naar info@janssen-janssen.nl. Vermeld daarbij het dossiernummer. Die vind je in de brief die je van ons hebt gehad.

Ben je het niet eens dat je moet betalen? Je kunt dan bezwaar maken. Dat heet verweer indienen. Wij overleggen dat dan met je schuldeiser (degene die wil dat je nog een bedrag betaalt).

Bezwaar maken kun je op twee manieren doen:

  • Schrijf ons een e-mail waarin je uitlegt waarom je vindt dat je de rekening niet hoeft te betalen. Vermeld daarbij ook het dossiernummer. Die vind je in de brief die je hebt ontvangen. Je kunt de e-mail sturen naar info@janssen-janssen.nl.
  • Je kunt ons ook bellen en uitleggen waarom je bezwaar maakt. Bel dan 088 - 730 34 00 op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Zorg dat je jouw dossiernummer bij de hand hebt. Die staat in de brief die je van ons hebt gehad.

Heb je een oproep gehad om voor de rechter te verschijnen (een dagvaarding) gehad en wil je bezwaar maken? Bij de stukken die je van ons ontving, zit een bijlage. Daarin staat precies hoe je bezwaar kunt maken. Kom je er niet uit, bel ons dan gerust. We helpen je graag. Bel dan 088 - 730 34 00 op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur.

Img banner01 2x

Mijn vraag staat er niet tussen

Kun je het antwoord niet vinden? Stel ons eenvoudig telefonisch je vraag tussen 8.00 en 17.00 uur.

Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat

Bericht sturen