Over Janssen & Janssen

Team

Welkom bij Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders

Janssen & Janssen is een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor. Voor verschillende organisaties proberen wij om openstaande rekeningen betaald te krijgen. Wij nemen contact met je op als je een rekening niet hebt betaald. Dat kan gebeuren, maar leuk is het niet. Wat moet je doen? Het is slim om openstaande bedragen zo snel mogelijk te betalen. Lukt dat niet, neem dan contact met ons op.

Samen schulden oplossen

Wij geloven dat iedereen uniek is. Achter iedereen schuilt een ander verhaal. We gaan daarom graag met je in gesprek. Wij zijn er om samen met jou een oplossing te vinden. Je bent echt niet de enige met schulden. In Nederland hebben ruim 600.000 mensen problematische schulden. Dus schaam je niet, maar laat ons je helpen.

Antoon en Wilbert 7168

Wat we voor je kunnen doen

Als je niet kunt betalen, gaan we samen kijken wat je nodig hebt en wat er mogelijk is. Soms kunnen we een betalingsregeling afspreken. En als je echt niet kunt betalen, dan verwijzen we je door naar organisaties die je kunnen helpen. We willen graag samen met jou een oplossing zoeken die het beste bij je past. Om samen te proberen meer problemen te voorkomen en te zorgen dat je van jouw schulden af komt.

Wilbert

Contact

We zitten voor je klaar op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. Bel 088 - 730 34 00 en zorg dat je jouw dossiernummer bij de hand hebt. Want dat moet je altijd noemen. Je vindt het dossiernummer in de brief die je van ons hebt gehad.

MG 5878

Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat

Bericht sturen