Help, ik kom er alleen niet uit

Kun je de openstaande bedragen niet betalen? Wij zijn er om samen met jou een oplossing te vinden. Belangrijk is dat je snel om hulp vraagt als het aflossen niet lukt. Laat ons weten wat je gaat doen, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Ik wil een betaalafspraak maken

In sommige gevallen is het mogelijk om een regeling te treffen. Dan kun je in delen betalen. Wij beoordelen in overleg met de schuldeiser (de organisatie waar je nog een schuld hebt) of dit mogelijk is. Je kunt op twee manieren een betaalafspraak maken

  • Vraag een betaalafspraak aan via je online dossier. Dat kan ook ’s avonds en in het weekend.
  • Je kunt ook per e-mail een betaalafspraak voorstellen. Stuur de aanvraag naar info@janssen-janssen.nl en vermeld dan jouw dossiernummer.

Ik kan niet betalen en wil schuldhulp

Ben je het overzicht op jouw financiële situatie kwijt? Lukt het je niet meer om de rekeningen op tijd te betalen? In Nederland zijn er een aantal instanties die je met deze problemen kunnen helpen.

  • Nibud
    Ben je het overzicht kwijt? Dan is het handig om eerst alles op een rij te zetten. Op de website van Nibud kun je informatie vinden over onderwerpen als lenen, schulden, rondkomen en sparen. Het Nibud helpt je ook met budgettips en rekentools.
  • Schuldhulpverlening bij de gemeente
    Kom je er zelf niet, vraag dan schuldhulp aan bij de gemeente. Gemeenten zijn verplicht om je te helpen als je schulden hebt. Dat betekent niet dat zij de schulden van je overnemen, maar zij helpen jou wél om een oplossing te vinden. De gemeente kan bijvoorbeeld voor jou bemiddelen met degene aan wie je nog een bedrag moet betalen. Daarnaast kan de gemeente jou begeleiden bij het op orde brengen van jouw situatie. Informeer bij jouw gemeente om meer te weten te komen over de mogelijkheden bij jou in de buurt.

Heb je jezelf aangemeld voor schuldhulp? Laat het ons weten. We hebben daarvoor een bewijs nodig van je aanmelding bij een schuldhulpverlenende instantie. Of een bewijs dat je schuldsanering hebt aangevraagd. Stuur dit bewijs per e-mail (info@janssen-janssen.nl) naar ons toe. Vermeld dan altijd jouw dossiernummer.

Jouw aanmelding bij een schuldhulpverlenende instantie betekent niet dat je niet meer hoeft te betalen. Probeer daarom altijd om een betaalafspraak met ons te maken. Hieruit blijkt namelijk dat je wilt betalen en naar een oplossing zoekt.

Img banner01 2x

Mijn vraag staat er niet tussen

Kun je het antwoord niet vinden? Stel ons eenvoudig telefonisch je vraag tussen 8.00 en 17.00 uur.

Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat

Bericht sturen