Samen klanten helpen met hulpverlening

Samen klanten helpen met schuldhulpverlening
Als gemeente help je bewoners die hun schulden niet meer zelf kunnen oplossen. Wij denken graag mee over de beste aanpak om mensen op weg te helpen naar een schuldenvrij leven.

Als schuldhulpverlener kies je misschien voor budgetbeheer. En waarschijnlijk wil je het liefst tot een minnelijke schuldenregeling komen met alle schuldeisers. Bijvoorbeeld via een saneringskrediet of een schikking. Wij werken graag mee, vanzelfsprekend in overleg met onze opdrachtgever.

Direct toegang tot gegevens via online dossier-omgeving

Samen met je klant krijg je direct toegang tot alle dossiers via de online dossier -omgeving. In deze online omgeving vind je dossiers met openstaande schulden en kun je direct betalingsregelingen aanvragen. Daarvoor kun je de inloggegevens van je klant gebruiken. Voor inloggen heb je nodig: het relatienummer, de postcode en het e-mailadres van je klant.

Heb je de inloggegevens niet en wil je die graag aanvragen. Of wil je met ons overleggen over je klant. Dat kan alleen als je ons de machtiging van je klant of de beschikking van de rechtbank stuurt. Zodat we zeker weten dat je namens deze persoon handelt.

Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat

Bericht sturen