Samen de schulden voor jouw klant oplossen

Samen de schulden voor jouw klant oplossen
Je bent bewindvoerder en je wilt iemand anders helpen om schulden op te lossen. Iemand die je kent of omdat je professioneel bewindvoerder bent. Wij denken graag met je mee over een passende oplossing.

Wij ondersteunen je bij het vinden van de beste oplossing voor je klant. Allereerst om extra kosten te voorkomen en je klant te helpen een schuldenvrij leven te krijgen. Dat doen we door mee te denken en je snel en efficiënt van de benodigde informatie te voorzien.

Direct toegang tot gegevens via de online dossier-omgeving

Samen met je klant krijg je direct toegang tot alle dossiers via de online dossier-omgeving. Hier vind je dossiers van alle openstaande schulden en kun je direct samen met je klant betalingsregelingen aanvragen. Daarvoor kun je de inloggegevens van je klant gebruiken. Voor inloggen heb je nodig: het relatienummer, de postcode en het e-mailadres van je klant.

Heb je de inloggegevens niet en wil je die graag aanvragen. Of wil je met ons overleggen over je klant. Dat kan alleen als je ons de machtiging van je klant of de beschikking van de rechtbank stuurt. Zodat we zeker weten dat je namens deze persoon handelt.

Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat

Bericht sturen