Samen mensen helpen om hun schulden op te lossen

Samen mensen helpen om hun schulden op te lossen

Je kent iemand die in de financiële problemen zit en je wilt die persoon helpen. Misschien ben je een familielid, een budgetcoach of een tolk. Wij steunen je graag en kunnen je helpen bij het vinden van een passende oplossing.

Wil je graag inzicht in de openstaande schulden, dan kun je alle dossiers samen met de persoon in kwestie via de online dossier-omgeving bekijken. Voor vragen kun je ook contact met ons opnemen. Het is dan wel belangrijk dat je een machtiging hebt, dus een brief van de persoon die je wilt helpen waarin staat dat je namens hem of haar handelt.

Direct toegang tot gegevens via de online dossier-omgeving

Samen met de persoon in kwestie krijg je inzicht in alle openstaande schulden via de online dossier-omgeving. Hier vind je alle dossiers en kun je direct betalingsregelingen aanvragen. Daarvoor kun je de inloggegevens van die persoon gebruiken. Voor inloggen heb je nodig: het relatienummer, de postcode en het e-mailadres van hem of haar.

Heb je de inloggegevens niet en wil je die graag namens die persoon aanvragen. Of wil je met ons overleggen over de beste oplossing. Dat kan alleen als je ons de machtiging van je klant of de beschikking van de rechtbank stuurt. Zodat we zeker weten dat je namens deze persoon handelt.

Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat

Bericht sturen