Toegevoegd Gerechtsdeurwaarder (kandidaat) Zuid-Holland

Incasso Blog4

Onze visie: Samen Schulden Oplossen!

Heb jij ook deze ambitie en houd je van een dynamische job? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders uit Eindhoven, aangenaam! Mensen helpen en het overtreffen van verwachtingen bij zowel klanten als collega’s, dát geeft ons energie. We werken in een mooie uitdagende branche voor mooie opdrachtgevers. Zo behoren ondermeer advocaten, commerciële verhuurders, woningcorporaties, waterleidingsbedrijven en verzekeraars tot ons klantenbestand.

In de provincie Zuid –Holland en met voorkeur in de omgeving Rotterdam, Den Haag of Leiden zijn wij voor minimaal 32 uur, maar het liefst voor 40 uur, per direct op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega in de functie van Toegevoegd Gerechtsdeurwaarder die het fijn vindt om vanaf thuis te werken. Ben jij nog Kandidaat Gerechtsdeurwaarder en woon je in deze omgeving? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Als competenties vinden wij het belangrijk dat jij weet te overtuigen, kwalitatief goed werkt levert en altijd op zoek bent naar de juiste oplossing.

Als Toegevoegd Gerechtsdeurwaarder weet je wat het vak inhoudt en verwachten we dat je alle ambtelijke werkzaamheden die op je pad komen, zelfstandig kunt uitvoeren.

Het team

Jij wordt onderdeel van het team ambtelijk. Dit bestaat uit 9 collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk dat alle ambtelijke werkzaamheden door heel Nederland op tijd worden uitgevoerd. Aan het team is toegevoegd een planner die ervoor zorgt dat jij en jouw collega’s dagelijks een efficiënte route ontvangen en dat jouw route elke ochtend om 07:00 uur bij jouw thuis is bezorgd. Om je thuis te laten voelen en onze werkwijze zo snel mogelijk onder de knie te krijgen, zal een van je collega gerechtsdeurwaarder jouw buddy worden.

Wat bieden wij jou?

De mogelijkheid om te werken in een organisatie die de ambitie heeft de beste te zijn in klantgericht incasseren

Werken in een organisatie, waarbij plezier in het werk voorop staat

Flexibel werken, wat voor jou betekent tussen 07:00 uur en 20:00 uur

Een informele omgeving in een familiebedrijf waar je ’je en jij’ kunt zeggen in plaats van ‘u’

Een salaris, afhankelijk van je ervaring, liggend tussen € 2704 en € 4160,00 (schaal 7) en € 3245 en € 4993,00 (schaal 8). Doorgroei in beide schalen is mogelijk naar € 4577,00 en € 5492,00)

Een, auto, een laptop, telefoon en een noodknop om je werk goed te kunnen doen

Sollicitatie

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen? Of weet je voldoende en stuur je graag jouw CV en motivatie? Gerald Hagen, teamleider Ambtelijk is bereikbaar per mail of telefonisch via 06-51590857.

Mail ons meteen

Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat