Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat

Afstudeerstage HR

Eindhoven

Zoek jij een uitdagende HR-stage waar je jezelf kunt ontwikkelen als professional in het HR-werkveld? Een stage waar er echt aandacht voor je is? En waarbij je alle facetten van het HR-vakgebied kunt leren? Dan ben je bij Janssen & Janssen op de juiste plek! Vanaf het nieuwe schooljaar (september) zijn wij opzoek naar een enthousiaste HR afstudeerstagiair(e).

Jouw stageplek...

 • Je wordt verwelkomt op onze HR-afdeling in Eindhoven waar we graag met elkaar brainstormen over hoe we de beste bijdrage kunnen leveren aan ons gezamenlijk doel: enthousiaste medewerkers.
 • Als stagiair(e) draai je volledig mee als een HR-medewerker. Je neemt deel aan vergaderingen, denkt mee over vraagstukken en leert bedrijfsprocessen tot in de puntjes kennen. Medewerkers weten je binnen de kortste tijd te vinden met HR-gerelateerde vragen.
 • Naast strategisch meedenken houd je je ook bezig met de operationele HR-taken. Denk hierbij aan verzuim, de in-, door- en uitstroom van medewerkers en de salarisadministratie. Er is hierbij voldoende ruimte om betrokken te worden bij de onderwerpen die jij extra interessant vindt.
 • Voor school ondersteunen we je graag bij het behalen van jouw persoonlijke leerdoelen en kiezen we samen een geschikt onderwerp voor de afstudeeropdracht die jij bij ons komt uitvoeren. Je krijgt hierbij de ruimte om alle informatie te verzamelen die je nodig hebt om van jouw opdracht een succes te maken. Wij willen namelijk graag dat de resultaten van jouw onderzoek ingezet kunnen worden in onze organisatie, zo leren we van elkaar!

Jouw profiel...

 • Je bent een enthousiaste en gemotiveerde afstudeerder HRM en hebt op eerdere stages al wat basis vakinhoudelijke kennis opgedaan.
 • Je bent kritisch, denkt mee en bent nieuwsgierig.
 • Je neemt initiatief en hebt een actieve werkhouding.
 • Je beschikt over goede Nederlandse schriftelijke en mondelinge vaardigheden..
 • Jij bent opzoek naar een stage voor minimaal 6 maanden en je bent minimaal 32 uur in de week beschikbaar.

Wat wij jou bieden...

 • Een uitdagende afstudeerstage waarin je meedraait op de HR-afdeling in een jong team en waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Binnen team HR staat een plezierige samenwerking en goede communicatie voorop en wordt collegialiteit, flexibiliteit en een positieve instelling verwacht.
 • Een praktijkbegeleider die zelf ook afgestudeerd is in HR en jou kan helpen met vragen.
 • Voldoende ruimte en benodigdheden om te werken aan je afstudeeropdracht.

Wij zijn...

…Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders, aangenaam! Met ruim 130 collega’s verspreid over 6 vestigingen zijn we een groeiende organisatie die staat voor een persoonlijke benadering. Mensen helpen, plezier op de werkvloer en het overtreffen van verwachtingen bij zowel klanten als collega’s, dát geeft ons energie. Snel en makkelijk schulden oplossen is onze overtuiging. Dat kunnen we alleen door samen te werken. Daar hebben we jou bij nodig.

Zie jij jouw persoonlijkheid en vaardigheden hier al tot zijn recht komen? Lijkt het je tof om bij ons stage te lopen?

Dan kun je nu solliciteren als Afstudeerstagiair(e) HR!

Kort samengevat

Heb je nog vragen?

Of weet je voldoende en stuur je graag jouw CV en motivatie? Junior HR-adviseur Freek is bereikbaar via de mail of telefonisch op het nummer 088 730 34 37.

Mail ons meteen