Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat

Ondernemende Manager (Nijmegen)

Werken bij onze dochteronderneming

Ben jij die ondernemende en mensgerichte manager die klaar is voor een volgende stap? Ben je klaar om met jouw skills en ervaring zelfstandig een kantoor te runnen en teamdoelstellingen te behalen met je collega’s in Nijmegen?

Dan ben jij wellicht de juiste kandidaat voor de vacature van Ondernemende Manager bij onze dochteronderneming Groenendaal & Van Krijl Gerechtsdeurwaarders!


Wij zijn Groenendaal & van Krijl Gerechtsdeurwaarders!

We hebben een gezonde ambitie en helder focus op de toekomst van de branche. Daarbij hoort dat we in de toekomst ons meer en meer focussen om het regionale MKB en de advocatuur te ondersteunen met ambtelijke en niet ambtelijke werkzaamheden. Daarom zijn we op zoek naar een operationeel manager die samen met ons dit verder wil oppakken en uitbouwen. Toekomstig eigenaarschap is daarbij een serieuze optie.

Je rol

Als Operationeel manager bij Groenendaal & Van Krijl in Nijmegen ben je verantwoordelijk voor het optimaal bedienen van de klantgroepen MKB en advocatuur. Dat doe je samen met 10 collega’s. Je gaat voor het behalen van de organisatiedoelstellingen en een optimale klantbeleving met een gemotiveerd team. Dat laatste bewerkstellig je door top leiderschap, het geven van goede feedback en het begeleiden van inhoudelijke en persoonlijke groei. Daarnaast weet je met jouw gedrevenheid en input de interne organisatie te verbeteren en kpi’s te behalen. En dat alles samen met jouw team!

Meer concreet zorg je voor de dagelijkse aansturing van je team van professionals en hun ontwikkeling, je draagt zorg voor het opstellen en realiseren van het jaarplan en de (financiële) doelstellingen en je onderhoudt het externe netwerk en bouwt deze verder uit. Je houdt de kwaliteit van het werk op orde en zorgt voor een juiste opvolging bij escalaties. Je zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers de beste klantbeleving ervaren.

Jouw achtergrond

Vanuit je HBO/WO werk- en denkniveau beschik je over de competenties om als ondernemende manager hét verschil te maken en je team te leiden! Je bent initiator, verbinder, procesverbeteraar, coach én collega in één. Je hebt ervaring in de gerechtsdeurwaardersbranche en als pré ben je opgeleid tot (toegevoegd) gerechtsdeurwaarder. Daarnaast beschik je over leidinggevende ervaring en zit ondernemerschap in je bloed. Vanuit jouw interesse in de branche, jouw kennis en je ervaring ben je in staat om Groenendaal en van Krijl naar een hoger niveau te tillen. Periodiek leg je verantwoording af aan de moedermaatschappij.

Groenendaal & Van Krijl

We zijn een informele organisatie met veel aandacht voor persoonlijke groei. Collegialiteit, positiviteit en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog op de agenda. Het team bestaat uit zeer betrokken medewerkers die staan voor hun vak. Successen vieren we samen. Je krijgt ons vertrouwen om flexibel je werktijden in te richten en af te stemmen met je team.

Kom je solliciteren? Meer informatie vind je op www.groenendaalvankrijl.nl.

Hoe solliciteer ik?

Solliciteren kan tot en met 20 augustus eenvoudig via een mail met daarin jouw CV en motivatie naar adonkers@groenendaalvankrijl.nl. Voor vragen over de vacature of de procedure kun je via mail of telefonisch terecht bij Antoon via 06-22540698.

Acquisitie op deze vacature wordt niet gewaardeerd.