Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat

Juridische stage HBO/WO Eindhoven

Studeer jij rechten en ben jij op zoek naar een uitdagende stage?

Een stage waarin je jezelf kunt ontwikkelen in een boeiende branche? Een stage waar er echt aandacht voor je is? En waarbij je verschillende juridische facetten kunt leren? Dan ben je bij Janssen & Janssen op de juiste plek! Vanaf het nieuwe studiejaar (september) zijn wij op zoek naar een enthousiaste juridische (afstudeer-)stagiair(e).

Jouw stageplek...

 • Je wordt verwelkomd op ons hoofdkantoor in Eindhoven en zult als jurist werkzaamheden verrichten in en voor onze verschillende teams.
 • Binnen je stage stel je juridisch inhoudelijke reacties op ten behoeve van het incassotraject. Je bereidt juridische procedures voor en woont ook zittingen bij. Ook stel je processtukken op zoals dagvaardingen en aktes. Hierbij houd je actief contact met je collega’s zoals deurwaarders en incassomedewerkers.
 • Daarnaast houd je je bezig met het optimaliseren van procesmodellen voor onder andere de dagvaardingen, zodat we mee kunnen gaan met de ontwikkelingen in de rechtspraak.
 • Voor je studie ondersteunen we je graag bij het behalen van jouw persoonlijke leerdoelen. Je krijgt hierbij de ruimte om alle informatie te verzamelen die je nodig hebt om van jouw opdracht een succes te maken. Wij willen namelijk graag dat de resultaten van jouw onderzoek ingezet kunnen worden in onze organisatie, zo leren we van elkaar!

Jouw profiel...

 • Je bent een gemotiveerde juridische student (HBO of WO) en wordt enthousiast van de incasso- en gerechtsdeurwaarderbranche!
 • Je bent kritisch, analytisch sterk, zelfstandig, denkt mee en bent nieuwsgierig.
 • Je neemt initiatief en hebt een actieve werkhouding.
 • Je beschikt over goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden.
 • Jij bent op zoek naar een uitdagende stage en bent voor minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Wat wij jou bieden...

 • Een uitdagende (afstudeer)stage waarin je meedraait op verschillende afdelingen en waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Binnen Janssen & Janssen staan een plezierige samenwerking en goede communicatie voorop en worden collegialiteit, flexibiliteit en een positieve instelling verwacht.
 • Het ontdekken van een incasso- & gerechtsdeurwaarderskantoor.
 • Voldoende ruimte, benodigdheden en begeleiding om te werken aan je opdracht vanuit de studie.

Wij zijn…

…Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders, aangenaam! Met ruim 130 collega’s verspreid over 5 vestigingen zijn we een groeiende organisatie die staat voor een persoonlijke benadering. Mensen helpen, plezier op de werkvloer en het overtreffen van verwachtingen bij zowel klanten als collega’s, dát geeft ons energie. Snel en makkelijk schulden oplossen is onze overtuiging. Dat kunnen we alleen door samen te werken. Daar hebben we jou bij nodig.

Wil jij…

…stage lopen in een organisatie die steeds in beweging is en waarbij plezier in het werk voorop staat?
...stage lopen in een organisatie waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen?
…stage lopen in een informele omgeving en ‘je en jij’ kunnen zeggen in plaats van ‘u’?

Dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie!

Mail naar personeelszaken@janssen-janssen.nl.


Heb je nog vragen?

Hiervoor kun je terecht bij de afdeling HR via bovenstaand e-mailadres of via 088 730 34 37. Wil je ons beter leren kennen? Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina!

Acquisitie op basis van deze vacature vinden we niet leuk!