Vragen over betalen?

088 730 34 00

Zakelijke vragen?

088 730 34 37

Direct met ons chatten

Start chat

Communicatie stage (HBO - Eindhoven)

Breng jij onze verhalen tot leven?

Studeer jij journalistiek of communicatie en ben jij opzoek naar een uitdagende meewerkstage waarin je jezelf kunt ontwikkelen in een uitdagende branche? Een stage waar je aan de slag kunt met storytelling en content marketing. En dat binnen een organisatie waar er echt aandacht voor je is, waar je er echt bij hoort?

Dan ben je bij Janssen & Janssen op de juiste plek! Vanaf het nieuwe studiejaar (september) zijn wij opzoek naar een enthousiaste stagiair(e). Wat we zoeken? Iemand die op een creatieve manier verhalen tot leven brengt...

Wat ga je doen?

Onze collega’s zijn iedere dag opnieuw in de weer voor onze klanten. Dat levert mooie en indrukwekkende verhalen op. Maar daar doen we nog te weinig mee. En daarom hebben we jou nodig. Je gaat aan de slag met storytelling, waarbij je de vele verhalen die er zijn een mooie plek gaat geven binnen de content marketing van het bedrijf.


Daarnaast schrijf je diverse teksten voor de nieuwsbrief, mailings en social media. De nieuwsbrief, mailings en berichten maak je ook op en hierbij gebruik je jouw creativiteit. Ook werk je mee aan lopende marketing- en communicatieprojecten.

Jouw stageplek...

 • Je maakt onderdeel uit van Team Commercieel, een veelzijdig onderdeel van Janssen & Janssen dat bestaat uit Marketing, Communicatie, Sales en Business Development.
 • Als stagiaire draai je mee als communicatietalent binnen het team. Zo ga je verder aan de slag met storytelling. Je creëert content waarin onze medewerkers en hun verhalen centraal staan. Wij geven jou de handvaten en jij gaat ermee aan de slag.
 • Met jouw kennis en talent vorm je een bijdrage aan de ambities van Janssen & Janssen.
 • Voor je studie ondersteunen we je graag bij het behalen van jouw persoonlijke leerdoelen. Je krijgt hierbij de ruimte om alle informatie te verzamelen die je nodig hebt om van jouw opdracht een succes te maken. Wij willen namelijk graag dat de resultaten van jouw inspanningen ingezet kunnen worden in onze organisatie, zo leren we van elkaar!

Jouw profiel...

 • Je bent een gemotiveerde student communicatie of journalistiek (HBO of WO)
 • Je bent nieuwsgierig, creatief, zelfstandig en nauwkeurig.
 • Je neemt initiatief, durft kritisch te zijn en hebt een actieve werkhouding.
 • Je beschikt over goede Nederlandse schriftelijke en mondelinge vaardigheden: schrijven is jouw passie!
 • Je laat je niet snel afschikken door een onderwerp waar je nog niet zo veel vanaf weet.
 • Je bent opzoek naar een uitdagende stage en bent voor minimaal 3 dagen per week beschikbaar.

Wat wij jou bieden...

 • Een uitdagende stage waarin je samenwerkt op verschillende niveaus en waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Binnen Janssen & Janssen staat een plezierige samenwerking en goede communicatie voorop en wordt collegialiteit, flexibiliteit en een positieve instelling verwacht.
 • Een inkijk van A tot Z in de wereld van marketing en communicatie.

Voldoende ruimte, benodigdheden en begeleiding om te werken aan je opdracht vanuit de studie

Wij zijn…

…Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders, aangenaam! Met ruim 130 collega’s verspreid over 5 vestigingen zijn we een groeiende organisatie die staat voor een persoonlijke benadering. Mensen helpen, plezier op de werkvloer en het overtreffen van verwachtingen bij zowel klanten als collega’s, dát geeft ons energie. Snel en makkelijk schulden oplossen is onze overtuiging. Dat kunnen we alleen door samen te werken. Daar hebben we jou bij nodig.

Wil jij…

…stage lopen in een organisatie die steeds in beweging is en waarbij plezier in het werk voorop staat?
...stage lopen in een organisatie waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen?
…stage lopen in een informele omgeving en ‘je en jij’ kunnen zeggen in plaats van ‘u’?

Dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie!

Mail naar personeelszaken@janssen-janssen.nl


Vragen?

Hiervoor kun je terecht bij de afdeling HR via bovenstaand e-mailadres of via 088 730 34 37. Wil je ons beter leren kennen? Neem ook eens een kijkje op onze Facebookpagina!

Acquisitie op basis van deze vacature vinden we niet leuk!