HR-adviseur Sabina: ‘Het is een dynamische organisatie die groeit en durft te innoveren'

De nuchtere Zeeuwse Sabina verhuist op haar zestiende naar Eindhoven om de opleiding Personeel & Arbeid te gaan volgen die ze met succes afrondt. Ze begint steeds meer te wennen aan het stadsleven en vindt na haar opleiding een baan in de lichtstad. Nadat ze haar grote liefde leert kennen, weet ze het zeker: ik heb mijn plek gevonden in het Brabantse! Haar loopbaan als HR-medewerker begint ze bij een verzekeringskantoor en na een aantal jaar is ze toe aan iets anders. De vacature bij Janssen & Janssen spreekt haar aan, maar ze is eigenlijk op zoek naar een baan bij een spannendere organisatie. Een deurwaarderskantoor is toch heel suf? Toch gaat ze op gesprek en daarbij heeft ze meteen een goed gevoel. Inmiddels werkt ze al vier jaar bij Janssen & Janssen en gaat ze elke dag met plezier naar haar werk toe. Daar ligt ook haar uitdaging: zorgen dat collega’s plezier in het werk hebben.

 

Sabina

 

Mijn rol bij Janssen & Janssen

“Als HR-adviseur houd ik mij onder andere bezig met wet- en regelgeving rondom personeelszaken, ziekteverzuim en uitdiensttredingen. Elke dag is anders en gebeurt er vaak iets onverwachts. Je moet snel kunnen schakelen en dat maakt het dynamisch. Daarnaast ben ik lid van een projectgroep die bijdraagt aan een prettige werksfeer binnen Janssen & Janssen. Zo hebben we bijvoorbeeld vorig jaar een familiedag georganiseerd waarop familieleden van collega’s de werkplek eens in het echt konden bekijken. Het zijn de kleine dingen die het vaak doen. Je kunt net dat beetje extra doen om iemand te verrassen. Zo probeer ik mijn rol als HR-adviseur ook in te vullen. Ik ga altijd op zoek naar een geschikte oplossing voor beide partijen.”

 

Werken bij Janssen & Janssen

“Bij Janssen & Janssen heerst een informele sfeer waar bijna iedereen elkaar kent. Ondanks de grootte van de organisatie is het een hechte club waar persoonlijk contact centraal staat. Daarnaast wordt er hard gewerkt, maar is er zeker ook ruimte voor gezelligheid! Als je beseft hoeveel tijd je met collega’s doorbrengt, dan moet dat op z’n minst leuk zijn, toch?!”

 

Verwachtingen bij Janssen & Janssen

“Janssen & Janssen is een dynamische organisatie die durft te innoveren en groeit. We breiden het takenpakket steeds verder uit en worden steeds meer een fullservice creditmanagementorganisatie; van preventie en advies tot klantgericht incasseren. We werken daarnaast aan een opleidingsaanbod, voor zowel collega’s als andere professionals in de branche, zodat je ook de mogelijkheid hebt om zelf te groeien en te ontwikkelen.”

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail
Neem contact op

xHeeft u een vraag?